Молода любов хореографа Григорія Чапкіса: хто вона і як її прийняли старші діти шоумена?

Спочатку Григорій Чапкіс танцював, щоб вижити, а зараз танцює, щоб жити на повну.

Хто сьогодні надихає легенду українського танцю, звідки 90-річний танцюрист черпає життєву енергію – читайте в нашій статті.

Секрет вічної молодості від Чапкіса

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Незважаючи на те, що відомий український балетмейстер Григорій Чапкіс був одружений тричі і в кожному шлюбі має дітей, а тепер уже і онуків, дідусем назвати його важко. Перебуваючи на паркеті більше 70 років, він завжди виглядає молодо і знаходиться у відмінній формі.

Багато хто задається питанням, звідки знаменитий хореограф бере енергію, що надихає його. Ось що з цього приводу говорить сам Григорій Чапкіс:

“Коли ви любите і хочете жити, то у вас очі горять. А коли ви нічого не хочете – це початок кінця, незалежно від віку. Ось мій секрет “

Будь-який вік покоряється коханню

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Залишивши позаду історію своїх шлюбних романів, Чапкіс зізнався, що не уявляє себе без жінки. Йому треба за кимось доглядати, кому-то робити сюрпризи. Його остання обраниця молодша Чапкіса на півстоліття, але як то кажуть – коханню кожен вік підвладний.

Випадкове знайомство

Їхнє знайомство було абсолютно випадковим. Чапкіс вибирав обручку в ювелірному магазині і закашлявся. Дівчина запропонувала йому таблетку, щоб полегшити кашель. А на наступний ранок поцікавилася по телефону, чи прийняв він таблетку. Зав’язалося знайомство, яке допомагає Чапкісу не просто жити, а відчувати себе знову молодим.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Відносини Чапкіса з 39-річною Людмилою викликали свого часу багато шуму. Говорили, що молода кохана сподівається отримати в майбутньому спадок завидного нареченого. Але Чапкіс в інтерв’ю зізнався, що його улюблена більш забезпечена, ніж він.

“Я звик кожні 25 років змінювати машину, квартиру і дружину”, – пожартував він.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Вони щасливі разом і не відчувають різниці у віці. Що стосується інтимної теми, балетмейстер зізнався, що прожити без хліба він може, а ось без сексу – немає. Людмила, як людина не публічна, уникає зустрічей з журналістами. Відомо, що вона працює директором ювелірного магазину.

Відзначивши свій 90-річний ювілей, Григорій Чапкіс зізнався, що одружився і буде намагатися бути гідним тієї жінки, яка присвятила йому свої роки на схилі його життя.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.