Як виглядають чоловік і дочка Віри з “Вороніних” Катерини Волкової: на серіальних не схожі (ФОТО)

Катерина Волкова прославилася завдяки ролі Віри у "Вороніних". Її героїня — заміжня домогосподарка з трьома дітьми, але і в звичайному житті вона теж дружина і мама.

Героїня нашої сьогоднішньої статті щаслива в шлюбі з професійним танцюристом і архітектором Андрієм Карповим, зовсім недавно пара відсвяткувала 11 років разом — сталеве весілля.

Катерина підкорила майбутнього чоловіка своїм талантом і красою з першого ж погляду. Їх перше побачення було незвичайним — Андрій запросив зірку на індивідуальний урок танців. Так в результаті спільних занять між ними спалахнули почуття, які не згасли і до цього дня.

Катерина Волкова з чоловіком Андрієм Карповим
Катерина Волкова з чоловіком Андрієм Карповим

З моменту знайомства до одруження пройшов всього лише рік, а сама пропозиція була більше схожа на казку. Карпов подарував коханій букет квітів з квитками до Парижу, і вже наступним днем в найромантичнішому місті світу на Волкову чекав сюрприз — обранець попросив її стати його дружиною, на що вона не змогла відмовити.

Сім'я Катерини Волкової
Сім’я Катерини Волкової

У 2010-му пара зіграла досить скромне весілля, щоб уникнути зайвого галасу, а незабаром у них народилася дочка Єлизавета. Причому актриса була вагітною навіть на зйомках “Вороніних”, що вдалося приховати від глядачів до восьмого місяця. У декрет знаменитість пішла ненадовго.

Головні герої Вороніних
Головні герої Вороніних
Катерина Волкова з дочкою Лізою
Катерина Волкова з дочкою Лізою

Судячи з особистого блогу Волкової в Інстаграмі, зараз в їхній родині панує мир і любов, хоча у 2013-му вони з чоловіком ледь не розлучилися через те, що Катерина приревнувала благовірного до зірки серіалу “Кухня” Олени Подкамінської. Вона була партнеркою Карпова в “Танцях з зірками”.

Олена Подкаминская і Андрій Карпов
Олена Подкамінська та Андрій Карпов

В інтерв’ю В’ячеславу Манучарову героїня статті розповідала, що Андрій тоді і сам повівся не кращим чином:

“Він постійно говорив, що вони з Оленкою там-то, обідають разом, відпочивають, працюють, мене все це дратувало. Причому Олена відмовлялася зі мною розмовляти і обговорювати цю ситуацію”.

Втім, підозри виявилися марними.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?