Хто зробив Настю Каменських популярною і які приховані факти з її дитинства зараз стали відомими?

Нещодавно Настя Каменських (NK) випустила новий кліп на трек "Дівчата рулять". Він став справжнім розривом шаблонів, і фішкою, яка привернула нових фанів в армію NK.

Дитинство NK

Настя Каменських в юності
Настя Каменських в юності

Настя – киянка, єдина і дуже очікувана дитина в сім’ї. Її мати співала в Національному академічному хорі імені Верьовки, а батько працював там же концертним директором. І так, це був службовий роман. Каменських – дівоче прізвище матері. Зірка взяла його, оскільки батька – Жмур зовсім не підходило для сцени.

Італія

Настя Каменських в юності
Настя Каменських в юності

Щоб дочка добре знала іноземні мови, батьки записали її в міжнародній програми обміну по якій діти деякий час живуть в сім’ях за кордоном.

У 5 років Настю відправили до Франції, проте малої там не сподобалося. Починаючи з 7-річного віку вона кожні 6 місяців проводила в Неаполі (Італія), в одній і тій же сім’ї.

Вони практично стали дівчинці рідними за цей час, адже майбутня зірка сукупно прожила там 7 років, досконало вивчивши італійський. З подорожей в країну з однією з найсмачніших в світі кухонь Настя поверталася завжди трохи пишніше, ніж була до того.

Настя Каменських
Настя Каменських

Музика

З такими творчими батьками інакше і бути не могло. З 6 до 14 років Настя навчалася в музичній школі по класу фортепіано. З дитинства брала участь в різних співочих конкурсах. У 2004 виграла Гран-прі фестивалю «Чорноморські ігри».

Настя Каменських в юності
Настя Каменських в юності

Починаючи з підліткового віку, після приїзду з Італії і до виходу на сцену дівчина кожен раз приділяла увагу своїй фігурі. Худла за допомогою перевіреного способу: 10 днів легких салатів, свіжих соків, апельсинів і однієї столової ложки оливкової олії в день.

Потап і Настя

Цей феєричний і надпопулярний дует проіснував з 2006 по 2017 Дебютне відео Насті на пісню «Яка різниця» привернуло увагу тоді ще молодого продюсера, але вже досвідченого виконавця Потапа, якраз шукав дівчину для запису спільної композиції.

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Незабаром хітовий сингл «Не пара» міцно закріпив за ними зоряний статус. У перші роки своєї роботи в дуеті співачка помітно набрала обсягів у фігурі. Як вона пізніше розповіла журналістам, це стало наслідком дуже щільний концертний графік. Не було часу ні на нормальне харчування, ні на сон, ні на спорт. У стилістів артисти тоді теж особливо не консультувалися, тому що це вимагало додаткових капіталовкладень, а більшу частину заробленого дует Потап і Настя вкладали в розвиток групи – нові пісні, кліпи, тури. Тому на фотографіях тих часів видно, що сценічні костюми артистки швидше загострюють недоліки її фігури, ніж підкреслюють принади.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.