Наташа Корольова нарвалася на критику в мережі за піонерський жест в квітчастому бікіні: “Ні краплі совісті”

Популярна російська співачка Наташа Корольова нарвалася на бурю критики за ролик в соціальних мережах, на якому демонструє піонерський салют в бікіні.

Героїня нашої сьогоднішньої статті не відмовляє собі в можливості відпочити. Нещодавно вона разом зі своїм чоловіком Тарзаном насолоджувалася райськими Мальдівами, а зараз зірка засмагає на пляжах Дубая. Як активний користувач Інстаграм, Королева регулярно ділиться з підписниками літніми кадрами.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

На цей раз, приймаючи сонячні ванни, Наташа позувала на камеру в купальному вбранні і запропонувала шанувальникам розучити кілька рухів для флешмобу до пісні “Символ юности”. Вона прозвучить на найближчому концерті співачки. Судячи з усього, виконавиця з нетерпінням чекає на зустріч зі слухачами.

“Так, друзі, хто збирається на концерт 17 квітня, давайте з вами репетнемо рух, тому що буде звучати пісня “Символ юности” і буде загальний флешмоб. Щоб усі-всі були в курсі”, — говорить Наталя.

Не можна не відзначити, що Корольова помітно пострункішала, про що пишуть і численні коментатори, але разом з тим Наташу розкритикували за демонстрацію привітального жесту піонерів в напівроздягненому вигляді:

  • “Вплинула на вас зрада чоловіка… Струнка така”;
  • “Фігура класна, молодець”;
  • “Відмінно виглядаєте!”;
  • “Можна було і без купальника! Ні краплі совісті! Розчарована”;
  • “Показати фігуру під приводом…”;
  • “Взагалі-то треба праву руку піднімати. І прикрити треба б теж своє тіло”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Втім, сама артистка не реагує на негатив в коментарях, тим більше що їй добре знайома ситуація, коли всі навколо так і норовлять когось засудити. Справа в тому, що восени минулого року на всю країну прогримів скандал зі зрадами Сергія Глушка.

Чого тільки не було сказано, а ось найцікавіше зібрано в відео на YouTube-каналі Одна минута:

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?