5 дивних і незвичайних речей, які робила ревізорша Ольга Фреймут: іспанська сором

Телеведуча і зірка програми "Ревізор" на Новому каналі Ольга Фреймут вже давно не знімається, проте вона веде свій власний блог, де розповідає про етикет.

На жаль, її висловлювання далеко не завжди прозорі і зрозумілі, а вчинки іноді викликають відверте нерозуміння і глузування. У цій статті ми вирішили розібрати п’ять дивних висловлювань і вчинків дружини Володимира Локотко Ольги Фреймут.

Послала Катерину Кухар

Кухар і Фреймут довго сварилися
Кухар і Фреймут довго сварилися на танцях

Коли Ольга Фреймут брала участь в проекті “Танці з зірками ” восени 2020 року, їй не сподобався коментар судді Катерини Кухар. Ольга “послала ” Катю до церкви, щоб та розкаялася за свої гнівні коментарі.

Вчила пукати, ходити в туалет, чухатися

Оля Фреймут поділилася архівними знімками
Оля Фреймут

Ольга Фреймут періодично публікує свої “гайди” з етикету, де розповідає, як повинні поводитися справжні леді. Наприклад, одне з популярних висловлювань Ольги: “Справжньою леді ніколи не холодно, вона не хоче їсти і в туалет вона теж не хоче “.

Крім того, вона розповіла, що “пукає ” при людях не варто. І взагалі, не варто цього робити ніколи. А якщо ви страждаєте від цього, то слід піти до лікаря.

А свербіти потрібно так, щоб людям здавалося, що ви поправляєте волосся або одяг.

Поводитися так, як ніби за вами завжди спостерігають

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Ольга Фреймут каже – виглядати завжди потрібно гідно. Саме тому, навіть перебуваючи вдома, поводьтеся так, ніби за вами завжди хтось стежить.

У холодильнику розкладає овочі і фрукти за кольорами

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Телезірка Фреймут розповіла в одному зі своїх інтерв’ю, що у неї є звичка – розкладати все в холодильнику за кольорами. Назвали це явище фанати досить логічно – “фреймутизм”.

Вирішила подивитися в обличчя тим, хто про неї погано пише

Одного разу зухвала Ольга Фреймут оголосила війну своїм ненависникам і злісним коментаторам. Вона власною персоною і з камерами приходила додому і в офіси до людей, які мали необережність погано або прикро висловитися про зірку в соціальних мережах. На численні запитання журналістів про причини таких дій телеведуча відповіла, що просто хотіла дізнатися, хто ці люди і чому на них не варто ображатися.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.