“Звездовоз ” за 3 мільйони гривень: на чому їздить Суперблондинка Оля Полякова

В автомобілі Олі Полякової можна не тільки покататися, але і відпочити.

Суперблондинка Оля Полякова не звикла на собі економити. Артистка любить не тільки розкіш, а й комфорт. Саме на комфорт Полякова робила акцент, коли вибирала автомобіль. У 2015 році артистка придбала автомобіль Chevrolet Explorer, вартістю більше 100 000 доларів.

Автомобіль Олі Полякової
Автомобіль Олі Полякової

У ньому співачка може не тільки дістатися до потрібного місця, а й відпочити. Замість сидінь там шкіряні крісла, які трансформуються в повноцінне двоспальне ліжко. Внутрішнє оздоблення з дерева, а на вікнах шторки. У машині суперблондинки між пасажиром і водієм перегородка, а в стелі – панорамний люк, повідомляє KYIV.LIVE. Сама Полякова називає свій автомобіль “звездовозом”.

Машина Полякової всередині - сидіння трансформуються в ліжко
Машина Полякової всередині – сидіння трансформуються в ліжко

Нагадаємо, раніше Оля Полякова похвалилася розкішним особняком після дорогого ремонту. Співачка закінчила будівництво веранди.

Будиночок для відпочинку Олі Полякової
Будиночок для відпочинку Олі Полякової

Особняк розташований на дуже великій території з озером, на якому побудований пірс, є басейн, стайні, ферма з козами. Під будинком є льох площею понад 100 кв.м, там Оля витримує свої сири з козячого молока, які робить сама. Крім того, на ділянці є справжня лазня.

Будинок Олі Полякової
Будинок Олі Полякової

Незважаючи на сильну зайнятість, зйомки і концерти, Оля Полякова встигає бути відмінною господинею. Артистка часто ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями та відео, на яких вона готує, займається садівництвом і вирощуванням овочів.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.