Проект Алли Пугачової: чого ви не знали про Лізу Галкіну та її творче майбутнє?

Ліза Галкіна - висхідна зірка російської естради. А може і світової.

Дівчинці лише сім років, а вона вже встигла засвітитися і як модель, і як співачка, і як актриса. Однак Ліза – не просто зіркова дочка і спадкоємиця багатств Алли Борисівни. Якщо придивитися до цієї дівчинки, то можна зрозуміти, що ця дитина – справжній проект Примадонни, який вона активно творчо розвиває, передаючи свої знання і вміння.

Світло софітів, камери і папараці – то, що супроводжує Лізу і Гаррі Галкін з самого народження рівно стільки ж, скільки пелюшки, сорочечки і пляшечки. Уже в день їх народження двійнят обговорювала вся країна, тому не дивно, що їх доля тісно переплетена з популярністю.

На момент народження їх мамі Аллі було 64, а татові Максиму – 37. Чому саме в цьому віці? Пугачова вже мала одну дочку Крістіну Орбакайте, від першого шлюбу з циркачем Міколасом Орбакасом. Христина – феноменальна людина, якому вдалося вийти з тіні зоряної мами, і побудувати свою кар’єру без зв’язків матері. Природно, Алла Борисівна усвідомлювала, що Максиму теж хочеться мати спадкоємців. А у неї якраз була заморожена яйцеклітина, яку вона залишила ще в молодості. За допомогою нових технологій і послуг сурогатної матері Примадонна подарувала дітей Галкіну.

Зоряні двійнята з’явилися на світло в Підмосков’ї, в клініці Марка Курцер. Лікарня знаходиться в селищі Лапіно, до якого від майбутнього родового гнізда в Грязях 20 хвилин їзди. 15 років тому там же другого сина народила Крістіна Орбакайте.

З цікавих фактів про молодшої дочки Пугачової:

Ліза старше брата на кілька хвилин. А вага новонародженої, за повідомленням головного лікаря пологового будинку, де народжувала сурогатна мати, становив майже два з половиною кілограми. Спочатку батьки були налякані тим, що дівчинка народилася така маленька. Адже Гаррі народився з вагою більше трьох кілограмів. Однак в процесі дорослішання вона швидко добрала потрібну вагу і, на щастя, у неї не було проблем зі здоров’ям.

Ім’я сурогатної мами Лізи і Гаррі батьки приховують не тільки від публіки. Навіть самі діти не знають, хто ж їх народив. Одного разу Максим Галкін обмовився, що сурогатна мати не знає, для кого народжувала спадкоємців.

Звичайно, всесвітньо відома співачка з самого мальства початку піклуватися про їхнє майбутнє і наштовхувати на якийсь творчий напрямок, щоб в майбутньому двійнята змогли знайти себе, непогано влаштуватися і багато заробляти.

Так, Лізу буквально з чотирьох років відправили на модельний подіум. Вона стала моделлю на показі “Юдашкін Кідс ” подруги Алли Борисівни Галини Юдашкіна. Уже тоді дівчинка вразила всіх своєю харизмою, неймовірно милим виразом обличчя і потужною природною красою.

Також у Лізи Галкіної є своя няня. Взагалі, в сімействі їх дві – одна приділяє увагу маленькому Гарику, інша – Лізі. Незважаючи на те, що їх імена також залишаються в таємниці, щоб журналісти не дошкуляли персонал розпитуваннями, недавно Алла мигцем показала її в своєму відео.

В описі Алла розповіла, що їх Мері Поппінс, а так грайливо вона назвала няню Лізи, навчила дівчинку прибирати вдома під музику.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".