Могилевська почала нове життя: переїхала з шикарної квартири в центрі Києва в маленький дерев’яний будиночок

45-річна співачка Наталя Могилевська вирішила тимчасово переїхати з квартири в центрі Києва в невеликий будиночок на березі Дніпра.

Про новий етап життя зірки розповіли журналісти програми “викриття ” на каналі KYIV.LIVE.

Уже багато років співачка Наталя Могилевська живе в квартирі на Шовковичній. Крім того у неї є нерухомість в найдорожчому районі Києва – на Осокорках. Однак співачка вирішила на час виїхати з міської суєти і орендувала невеликий дерев’яний будиночок на березі річки Дніпро. Повідомляється, що співачка там має намір провести все літо. До Дніпра від котеджу всього п’ятдесят метрів, проте власного пляжу немає.

Будиночок, в якому оселилася Наталя Могилевська
Будиночок, в якому оселилася Наталя Могилевська

За словами сусідів Могилевської, співачка любить медитувати і займатися йогою на терасі. Також Наталія регулярно гуляє зі своєю собакою – чорним лабрадором на прізвисько Айя.

Папарацці також зняли на терасі зірки великий килим із зображенням індійського слона мудрості.

Наталя Могилевська на терасі будинку
Наталя Могилевська на терасі будинку

Варто відзначити, що кілька років тому Наталя Могилевська вирішила кардинально змінити своє життя. Через затяжну депресію співачка зважилася виїхати до Індії, де тривалий час працювала з духовним наставником, займалася йогою і медитацією. За словами Могилевської, Індія повністю її змінила. Співачка відмовилася від шкідливих звичок, якими зловживала практично все життя і початку духовно розвиватися.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.