Кирило Андрєєв вперше готується стати дідом: випередив всіх інших колег по групі “Иванушки”

Соліст групи "Иванушки" Кирило Андрєєв поза сценою люблячий чоловік і турботливий батько, а зовсім скоро в свої 50 він вперше стане дідусем.

Герой нашої сьогоднішньої статті вже 21 рік щасливо одружений на жінці на ім’я Лоліта, з якою познайомився за пару років до весілля. Саме Кирило став ініціатором їх знайомства, причому спочатку він представився майбутній дружині іншим ім’ям, вважаючи, що вона все одно його впізнає.

Цікаво, але з “Иванушек” Лоліта пам’ятала тільки рудого учасника Андрія Григор’єва-Апполонова, тому вдруге Андрєєв все-таки вирішив назвати своє справжнє ім’я. Дівчина розсміялася і між ними тут же зав’язалася розмова. За словами артиста, це було кохання з першого погляду.

Кирило Андрєєв зі своєю дружиною і сином
Кирило Андрєєв зі своєю дружиною і сином

У шлюбі у пари народився єдиний син, якого теж назвали Кирилом. Йому вже 20 і рік тому він встиг одружитися. Зі своєю нареченою Аделіною Андрєєв-молодший не просто скріпив союз в РАГСі, але ще і обвінчався. За словами хлопця, він мріє створити таку ж міцну і повну любові сім’ю, як у батьків, а ті в якості весільного подарунка піднесли молодятам квартиру.

Син Кирила Андрєєва зі своєю дружиною Аделіною
Син Кирила Андрєєва зі своєю дружиною Аделіною

Кирило Кирилович вірно рухається на шляху до своєї мети — не за горами в їх новоспеченому сімействі народиться первісток, про що закохані повідомили в соціальних мережах. Причому це великий подарунок і для Андрєєва-старшого, адже він дідом стане і буде першим зі всієї групи “Иванушки”, у кого з’являться онуки.

До речі, спадкоємець музиканта не пішов по стопах батька. Він закінчив школу при православному монастирі, професійно займається рукопашним боєм і баскетболом.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.