Мирослава Карпович вперше офіційно прокоментувала роман з Павлом Прилучним

Ще з 2020 року тягнеться історія про те, що нібито батькова дочка Мирослава Карпович вкрала зірку серіалів "Мажор" і "Закрита школа" з родини від Агати Муценіеце.

За цей час на Мирославу вилилося чимало негативних коментарів. Вона з незрозумілої причини відмовчувалася і навіть закрила свій профіль в Інстаграм, щоб неможливо було писати негативні коментарі.

Виною чутками стали випадкові знімки, які фанати зробили під час карантину в центрі Москви.

Павло Прилучний і Мирослава Карпович
Павло Прилучний і Мирослава Карпович

Двоє людей, схожих на Павла Прилучного і Мирославу Карпович, прогулювалися в медичних масках і мило трималися за руки. Якраз в цей час Агата Муценіеце активно скаржилася на те, що у них з Павлом не ладиться особисте життя.

Більше року зірка серіалу “Татусеві дочки” Мирослава Карпович мовчала, і ось нарешті зважилася висловитися з приводу відносин з актором.

Мирослава Карпович прокоментувала романи з колегами

Мирослава Карпович
Мирослава Карпович

За словами актриси, закінчивши театральний вуз, вона, як і багато, і думати не могла про те, щоб мати відносини з колегою.

Чоловіків своєї професії Карпович просто не сприймала серйозно: “Це ті чоловіки, які вищипують собі брови, думають, скільки у них кубиків пресу”.

Однак через роки дівчина поміняла своє ставлення. Зараз для Мирослави головне, щоб між нею і обранцем були почуття: “Нехай він буде хоч слюсарем – професія стає не так і важлива”.

Однак навіть цей коментар не є прямим підтвердженням того, що зв’язок з одруженим Павлом все ж була. Так чи інакше, Павло Прилучний також утримується від коментарів. Мабуть, є що приховувати.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.