У дружини Дмитра Комарова випадково знайшли Ковід-19: що зараз з Олександрою Кучеренко?

Телеведуча, модель і Міс Україна Олександра Кучеренко підхопила відомий вірус. 15 квітня виповнилося 14 днів, як вона сиділа на самоізоляції без симптомів.

Про свій діагноз дівчина дізналася абсолютно випадково, якраз першого квітня. І зовсім не повірила тому, що тест був позитивним. Благо, ніяких важких симптомів не було. Вона перенесла вірус відносно легко.

Більш детально про свій стан дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко розповіла в Інстаграм.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Каже – тим, що захворіла, не здивована. Адже її оточували багато людей, у кого підтвердився діагноз.

“Корона раніше не приносила мені проблем, але тут … Зіграла зі мною злий жарт 1го квітня. У цей день я абсолютно несподівано отримала позитивний результат тесту на коронавірус. У мене не було ніяких симптомів, і відчувала я себе чудово, але з огляду на динаміку захворюваності серед колег на роботі і людей, з якими напередодні контактувала на зйомках, вирішила просто «про всяк випадок» перевірити перед тим, як їхати до рідних. і виявилося – не дарма “, – ділиться Олександра.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

“Тільки потім з’явилися головний біль, температура і перші ознаки хвороби, які багато спочатку сприймає звичайну застуду і між тим несвідомо продовжує бути переносником вірусу. А зараза ця дійсно рідкісна і противна. Бажаю нікому не хворіти на неї, а якщо вже підхопили – перенести легко і без наслідків “, – розповідає телеведуча.

В кінці Кучеренко обрадувала, що вже одужала, і побажала своїм фоловерів не хворіти, а якщо і підхоплять цю заразу, то переносити її в легкій формі.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

“Друзі, бережіть себе і завжди думайте про тих, хто навколо вас: і рідні, і чужі. Не нехтуйте відомими заходами безпеки – вони дійсно важливі, і ти це чітко усвідомлюєш, коли хворий лежиш і аналізуєш свої кроки. А при перших симптомах – не полінуйтеся здати тест і вчасно самоізолюватись! “, – резюмувала телеведуча.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.