Історію кохання розповідають в піснях: як склалася пара Тамерлана і Альони Омаргалієвої

"TamerlanAlena " - український R & B-дует, утворений в кінці 2009 року. З 2013 року учасники перебувають у шлюбі. Напевно, ви не раз чули їхні пісні по радіо або на музканалах.

Їх історія кохання – це сценарій для справжнього фільму.

Олена і Тамерлан – зоряна пара, яка починала свої відносини як музичних партнерів. Він запропонував їй працювати разом, вона погодилася, а потім обидва зрозуміли, що мають почуття один до одного. На своє перше побачення вони пішли 14 лютого.

Тамерлан та Альона
Тамерлан та Альона

За словами Олени, це сталося випадково, хоча, можливо, як каже співачка, Тамерлан спеціально все так підстроїв, щоб не забути дату їх першого побачення. Правда це чи ні – неважливо, тому що їх музика пронизана любов’ю і нагадує про те, що воно дійсно існує.

Тамерлан та Альона
Тамерлан та Альона

Якщо послухати пісні Тамерлана і Альони, то точно можна переконатися – вони співають про те, що близько їхньому серцю

Цікаво, що на весілля Тамерлан подарував своїй коханій білосніжну іномарку.

Тамерлан та Альона
Тамерлан та Альона

У 2014 році Олена зробила подарунок і собі, і своєму чоловікові, і шанувальникам – народила. Вони назвали свого першого спадкоємця Тимуром.

Тамерлан, Олена Омаргалієва та їх син Тимур
Тамерлан, Олена Омаргалієва та їх син Тимур

Незважаючи на те, що вони все ж продовжують вести і особисте життя, і творчу, кажуть – не раз замислювалися про те, щоб спробувати розвиватися сольно. Однак це буде не “дзвіночком до розлучення “, а скоріше спробою підкорити нові вершини.

Тамерлан та Альона
Тамерлан та Альона

Судячи з їх профілів в Інстаграм, пара дійсно щаслива – їх радісні сімейні знімки збирають тисячі лайків і коментарів вдячної публіки.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?