Анастасія Волочкова похвалилася розкішним сніданком і показала руку свого нареченого, який його і приготував

Відома російська балерина Анастасія Волочкова одночасно і хвалиться наявністю нареченого в своєму житті, і намагається приховувати його від публіки.

Вже досить довгий час зірка балету знаходиться у відносинах з якимсь Олегом. Його особистість і зовнішність Анастасія тримає в таємниці, хоча обранець регулярно з’являється на спільних з нею фото. Втім, якщо бути точніше, не він сам, а його частини.

На цей раз героїня нашої сьогоднішньої статті вирішила похвалитися сніданком, якому позаздрять багато людей, засвітивши при цьому в кадрі руку і коліно таємничого коханого.

Анастасія Волочкова їсть раків на сніданок
Анастасія Волочкова їсть раків на сніданок

Так, загорнувшись у плед Волочкова снідає на веранді свого розкішного заміського будинку тарілкою варених раків з гарячим бульйоном. Практично на брудершафт з нареченим Анастасія продемонструвала раків на камеру, розпливаючись в усмішці від щастя.

“Раки на сніданок з бульйоном — це приємність! Головне — в гармонії та любові. Гарного всім дня”, — підписала публікацію балерина.

До речі, офіційних шлюбів за плечима Волочкової не має, але діти у неї є. Від відносин з бізнесменом Ігорем Вдовіним у танцівниці народилася єдина дочка Аріадна.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Незважаючи на наявність спільної дитини, ужитися пара так і не змогла, як і розійтися мирно. Анастасія публічно звинувачує колишнього в тому, що той живе за її гроші, а він у відповідь приховує від неї нову адресу, куди переїхав зі своєю пасією і донькою.

Аріадна живе з батьком по своїй волі, хоча спочатку саме Волочкова запропонувала екс-обранцеві забрати дочку хоча б на канікули. Надалі дівчинка сама захотіла залишитися з татом, оскільки він влаштувався в центрі Москви, звідки набагато зручніше добиратися до школи, тоді як її знаменита мама живе за містом.

Анастасія Волочкова з мамою і дочкою
Анастасія Волочкова з мамою і дочкою

Що стосується таємничого Олега, то за словами самої Волочкової, він молодший за неї, ні разу не був одружений, дітей у нього немає.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.