Друзі президента Володимира Зеленського зі світу шоу бізнесу: Кароль, Потап, Кравець, Дорофєєва та інші

Нинішній президент України Володимир Зеленський у багатьох до сих пір асоціюється з гумористом і товариським телеведучим.

Адже левова частка його слави і популярності припала саме на шоу-бізнес. Він в Україні, як відомо, дуже тісний, тому всі один з одним спілкуються. А ось в політиці друзів мало. Тому у Володимира Олександровича збереглися хороші стосунки з тими, з ким він раніше працював. Яке це – бути другом президента? У відео ми розповімо про тих, хто знаходиться найближче до першої особи країни.

Друзі-артисти президента Володимира Зеленського: Тіна Кароль, Дорофєєва, Кравець, Кошовий і інші

Почнемо ми з самого кращого і близького друга для Володимира – Євгена Кошового.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Він – один з найвідоміших коміків України. Прославився своїми пародіями на Леоніда Черновецького, Олександра Турчинова і Віталія Кличка, а публіці більше відомий як лисий з Кварталу. Більше 15 років Володимир і Євген йшли пліч-о-пліч. Виступали, писали жарти, боролися з труднощами і святкували перемогу. Євген став для Вови Зеленського не просто надійним колегою, але і неймовірно близьким другом, який не кине в важкі часи.

Коли Володимир очолив відповідальний пост, його друг миттєво пішов на підвищення – став першою особою в усіх проектах, де раніше був в тіні свого низькорослого колеги.

В одному з інтерв’ю Євген Кошовий зізнався – Володимир практично не змінився як людина, його особистісні якості та характер такими ж і залишилися. Але змінилося його стан.

Ще однією “кварталівський ” подружкою чинного президента була і залишається Олена Кравець.

Олена Кравець
Олена Кравець

Вона була не просто його колегою, і єдиною жінкою в творчому колективі, яка грала сценічну дружину Зеленського. Вони ще й родичі, адже чоловік Кравець хрестив доньку Володимира Зеленського, а сама Олена Кравець абсолютно несподівано стала хрещеною Олени Зеленської, подружжя Володимира.

Народний артист України Стас Боклан – також не остання людина в оточенні чинного президента. Це дуже символічно, адже в доленосному серіалі “Слуга народу ” він зіграв його праву руку.

Стас Боклан в Слугу Народу
Стас Боклан в Слугу Народу

Більше про те, з ким зараз дружить президент, дивіться у відео!

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.