Видавець Фріске Шепелєв розповів, як назвав сина від нової дружини: дуже незвичайне, старовинне ім’я

Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв став батьком у березні цього року, але не раніше ніж через місяць розповів, як назвав сина від нової дружини.

Для Дмитра Шепелєва це вже друга дитина – від відносин з покійною співачкою Жанною Фріске у нього залишився син Платон. В цьому році хлопчикові виповниться 8, а без мами він залишився зовсім дитиною, коли йому було всього 2 рочки. Артистка померла від раку мозку, з яким важко і довго боролася. З тих пір всі батьківські турботи лягли на плечі батька.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске - ілюстративне фото
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Зараз Дмитро Шепелєв живе вже з іншою жінкою на ім’я Катерина. Як виявилося, познайомилися вони в приватному садку, куди разом водили своїх дітей. У жінки є дівчинка від першого шлюбу Лада.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Дмитро і Катерина зважилися на спільну дитину і 26 березня у них народився син. Майже місяць телеведучий не признавався, як вони назвали малюка. Однак сьогодні, 19 квітня, Дмитро в Інстаграм-блозі опублікував фотографію документа державної реєстрації дитини, де вписано ім’я. Як виявилося, хлопчика назвали старовинним ім’ям Тихон.

“Тихон Дмитрович”, – лаконічно підписав публікацію Шепелєв.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ім’я, яке обрали батька для малюка.

“Прекрасне ім’я))) два братика Платон і Тихон”, “Скажу чесно, мені не подобається. Але у всіх смаки різні. “,” Прекрасне ім’я! Вітаю від щирого серця “,” Таке незвичайне, старовинне ім’я, Дмитро, вітаємо “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.