Колишня хатня робітниця Пугачової розповіла про роботу у артистки: “Я жила в золотій клітці “

Колишня хатня робітниця Алли Пугачової і Філіпа Кіркорова розповіла про життя, яке їй забезпечували артисти.

Людмила Дороднова все життя працювала хатньою робітницею у знаменитостей. Зараз, коли жінка пішла на пенсію, вона дала інтерв’ю, в якому згадала про роботу на Примадонну Аллу Пугачову і поп-короля естради Філіпа Кіркорова, передає “7 Днів “ .

Про роботу з Пугачовою і Кіркоровим у Дороднової залишилися тільки хороші спогади. Жінка розповіла, що працювала у Пугачової 27 років. Ці роки Людмила називає щасливими, адже артистка її ніколи не ображала.

“У Алли я отримувала все сповна. Це перша людина, у якого я жила як у Христа за пазухою. Вона нескінченно добра і зовсім не пафосна, незважаючи на те, що справжня зірка. Я жила в золотій клітці. Але з неї треба іноді вилітати, спускатися на землю. Ось я і спустилася “, – поділилася жінка.

Колишня хатня робітниця Пугачової
Колишня хатня робітниця Пугачової Людмила Дороднова

Зараз Дороднова майже не спілкується з зоряними роботодавцями, однак пам’ятає, що завжди може звернутися до них за будь-якою допомогою.

Людмила Дороднова зізналася, що дуже непогано заробляла. На зарплату домробітниці жінка купила однокімнатну квартиру зробила в ній хороший ремонт. Також Філіп Кіркоров, у якого вона працювала останні роки, видав їй щедру допомогу і пообіцяв допомагати, якщо буде потрібно.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.