Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова вже вибрала коляску для дитини: ціна багатьох здивувала

Концертний директор і дружина українського артиста Віктора Павліка готується подарувати йому четверту дитину. Для Каті це буде первісток.

Саме тому вона з величезним інтересом і відповідальністю ставиться до того, щоб облаштувати дитячу кімнату і заздалегідь купити всі речі. З огляду на те, що зараз в українській столиці жорсткий локдаун, купити речі для дітей проблематично. Доводиться замовляти все через інтернет, а якщо ви раніше ніколи цього не робили, то подвійно складніше знайти необхідний товар.

Однак Катерина Репяхова знайшла за відгуками і коляску, і ліжечко

У Інстаграм-історії дружина українського музиканта розповіла, що планує придбати коляску фірми Анекс сірого кольору, так як користуватися їй в основному буде в теплу пору року. Вона прикріпила фото цієї коляски.

Катерина Репяхова вибрала для дитини коляску за 16 999 грн
Катерина Репяхова вибрала для дитини коляску за 16 999 грн

Ми знайшли цю модель в мережі. Називається вона “Anex m / type “. Продається як в офіційному дилерському представництві компанії, так і в дитячих магазинах. Її вартість починається від 16 999 грн, в залежності від комплектації та місця продажу.

Дорого це чи дешево – кожен судить сам для себе.

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова придбала машину Toyota Rav4. У неї був Смарт, проте коли дружина Віктора Павлика дізналася про прийдешнє поповнення, зрозуміла, що в маленькій машині буде дуже важко возити і себе, і дитину, і маму, а може бути ще й няню. Потім Віктор з дружиною вирушили до Єгипту, а ще через пару тижнів вона з мамою ще раз полетіла на відпочинок до Туреччини. Ось така у Катерини Репяховой насичена вагітність.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.