Еллерт на тлі чуток про розставання з Ксенією Мішиною показав свою бідненьку вечерю: “Фантик хоч би зняв”

Обранець першої української холостячки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт здивував мережу своєю вечерею. У тарілці, м'яко кажучи, не густо.

Історія кохання цієї красивої пари зародилася на очах у всієї країни в реаліті-шоу “Холостячка”. Коміку Олександру Еллерту вдалося єдиному з десятка претендентів на серце актриси Ксенії Мішиної підкорити її, тому незабаром після фіналу закохані не стали тягнути і одразу ж з’їхалися.

Поки на телеекранах ще транслювався проект, їм доводилося ховатися від публіки, але як тільки шоу завершилося, вони із задоволенням почали висловлювати свої почуття відкрито.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Шанувальники парочки вже чекають не дочекаються весілля, проте днями вони були ошелешені чутками про можливе розставання Ксенії і Олександра. Найбільш уважні користувачі мережі помітили, що після від’їзду Мішиної на зйомки до Хорватії, вона отписалась від Еллерта в Інстаграмі і навіть видалила спільні з ним фото, залишивши лише рекламні пости.

Втім, не всі вірять в те, що герої статті могли розлучитися. До того ж зараз актриса знову підписана на обранця.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

На тлі всіх цих домислів Олександр вирішив показати, як харчується у відсутності коханої і опублікував серію фото за столом. На першому кадрі на тарілці лежить солодкий батончик, який той з апетитом хоче з’їсти, а на другому Еллерт з невдоволенням взявся за овочевий салат.

Як виявилося, це результат експериментального настрою, коли хочеться спробувати що-небудь новеньке, але не завжди це новеньке виявляється тим, чого ти очікуєш:

“У меню було написано Povrće sa sirom… Все ж зрозуміло, ЩОСЬ за сиром… Думаю, з’їм сир і зрозумію, що було за ним… Кожен би з вас так подумав. Через 10 хвилин бачу йде офіціант, і за блиском в його очах я зрозумів, блюдо несли мені… Прозвучала фраза ламаною східно-українською “приятнего апетиту” і мою “інтригу з сиром” поставили на стіл (фото 2 в каруселі). Все! Кінець! Мої сирні фантазії розбилися об скелю розчарування у вигляді кошику з черрі і базиліком… Це фейл… Мій настрій в Маріанської западині… Мій внутрішній бухгалтер вже писав заяву за власним…”, — пише Олександр.

На щастя, у нього з собою був “тормозок” у вигляді батончика, хоча в коментарях інший учасник “Холостячки” Андрій Рибак зазначив, що Еллерту спочатку слід було б зняти з нього фантик, чого той не зробив.

Коментар Андрія Рибака під фото Еллерт
Коментар Андрія Рибака під фото Еллерта

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.