Юрій Горбунов розлютив українців скаргами на відсутність відпочинку: “3 дні попрацювали і втомилися?”

Сімейство українських телеведучих Каті Осадчої і Юрія Горбунова в теплих краях буває набагато частіше, ніж середньостатистична звичайна сім'я.

Юрій Горбунов та Катя Осадча активно ведуть свої блоги в Інстаграмі. Там подружжя публікує і закадрові фото з роботи, і ділиться особистими моментами. Якщо більшість з постів збирає масу позитивних коментарів, то остання публікація шоумена викликала бурю критики, навіть незважаючи на те, що він супроводив її зворушливим знімком з маленьким сином Іваном.

Його обличчя знамениті батьки старанно приховують від сторонніх очей, так що і на цей раз дитина повернута спиною до камери. У кадрі Юрій обіймає спадкоємця під час купання в басейні, а в підписі телеведучий вирішив поскаржитися на відсутність відпочинку:

“Хочеться на море! Хочеться літа! І тепла!”, — пише Горбунов.

Скаргу артиста оцінили не всі. Підписники не стали стримуватися і поділилися своїм обуренням з цього приводу:

  • “Ви ж тільки були! Ми вас бачили в Єгипті”;
  • “Всім хочеться, а вам хіба проблема? Вже хто б говорив”;
  • “Так тільки ж були на морі… Три дні попрацювали і втомилися, бідолахи?”, — пишуть коментатори.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Варто відзначити, що Осадча та Горбунов в цьому році вже встигли відпочити разом з сином в Дубаї, а зовсім недавно Катерина публікувала безліч кадрів зі спекотного Єгипту. Втім, судячи з усього, ця поїздка була виключно робочою в рамках шоу “Світське життя”, оскільки туди вона літала без своїх улюблених чоловіків.

Юрій Горбунов та Катя Осадча в Дубаї (зліва), Катя Осадча в Єгипті (праворуч)
Юрій Горбунов та Катя Осадча в Дубаї (зліва), Катя Осадча в Єгипті (справа)

А якщо хочете дізнатися, чому ця телепара приховувала відносини від публіки протягом цілих п’яти років, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.