Як виглядає сім’я покійної Валентини Легкоступової: мати, діти і вдівець, які б’ються за спадщину (ФОТО)

Уже пройшло більше півроку з тих пір, як з життя пішла виконавиця хіта "Ягода-малина" Валентина Легкоступова, а її рідні досі не можуть поділити спадщину.

Валентина пішла з життя в серпні 2020-го раптово й несподівано, їй було 54 роки. В офіційному висновку зазначено, що серце співачки зупинилося в результаті важкої черепно-мозкової травми. Її вона отримала через необережність, коли втратила рівновагу і впала в своїй ванній кімнаті.

Буквально за місяць до смерті Легкоступова вийшла в третій раз заміж за яхтсмена Юрія Фірсова, якого діти артистки вважають винним у трагедії.

Валентина Легкоступова і Юрій Фірсов
Валентина Легкоступова і Юрій Фірсов

Тут же варто відзначити, що за життя виконавиця не встигла скласти заповіт, так що її вдівець, мати, син і дочка повинні самі вирішити, кому і що відійде з її значних статків, оцінених в 100 мільйонів рублів.

У цю суму входить квартира в центрі Москви неподалік від Ермітажу площею в 78 квадратних метрів, заміський будинок з великою ділянкою і авторські права на пісні.

Сім’я Валентини Легкоступової

Батька покійної зірки звали Валерій Володимирович, його вже немає в живих. Матері Галині Іванівні вже 72, вона живе в Феодосії і пересувається на інвалідному кріслі.

Батьки Валентини Легкоступова
Батьки Валентини Легкоступової

Свою дочку Анетту Валентина народила в першому шлюбі з музикантом Ігорем Кушнарьовим. Вона активно намагається залучити свого вітчима до відповідальності, а також планує виконувати багато пісень померлої матері, щоб дати їм нове життя.

Валентина Легкоступова зі своєю дочкою Анеттою Бриль
Валентина Легкоступова зі своєю дочкою Анеттою Бриль

Сина Легкоступова звуть Матвій, він з’явився на світ у 2001 році від другого чоловіка співачки Олексія Григор’єва. Після смерті знаменитої мами хлопцю знадобилася допомога фахівців, оскільки він впав у депресію.

Валентина Легкоступова з сином Матвієм
Валентина Легкоступова з сином Матвієм

Вдівець виконавиці “Ягоди-малини” Юрій Фірсов теж претендує на спадок, хоча їх фактичний шлюб тривав трохи більше місяця. Чоловік професійно займається вітрильним спортом, на його рахунку безліч спортивних нагород, а також у нього є двоє дорослих дітей — син Данило і дочка Василина.

Юрій Фірсов з дітьми
Юрій Фірсов з дітьми

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.