Потап зірвався до Насті Каменських в Мексику і влаштував публічну сцену ревнощів: “Я трошки не зрозумів”

Зараз українська співачка Настя Каменських знаходиться зі своїми подругами і мамою в Мексиці, куди раптово прилетів і її ревнивий чоловік Потап.

Цієї весни у Насті Каменських відбулася велика прем’єра — її власне реаліті-шоу “Девочки рулят”. За словами зірки, їй просто необхідне перезавантаження на фізичному і ментальному рівні після всього, що сталося, яке вона у всіх фарбах покаже величезній армії своїх шанувальників.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Анною Завгородньою і мамою Лідією Петрівною в Мексиці

Поїздка Насті стала для Потапа сюрпризом, причому не дуже приємним, оскільки його з собою вона не взяла і заздалегідь не попереджала. В результаті репер був змушений спостерігати за пригодами дружини здалеку, проте довго він не протримався і вже до п’ятої серії реаліті теж прилетів до Мексики.

Неясно, з чим саме пов’язана така спонтанність — Потапенко або дуже скучив за Каменських, або ним рухали ревнощі, сцена з якими вже стала надбанням громадськості.

Потап в реалити Каменских
Потап в реаліті Каменських

Так, після запису нової пісні в студії Настя покликала Потапа на вечірку з нею і з дівчатами, куди також був запрошений ще один чоловік, що і стало причиною сварки:

“Почекай. Ти мені сказала, що ви будете дівчатками, дівчачий клуб “Дівчата рулять” і ніяких пацанів не буде, а Алехандро — це якось не зовсім дівчинка. Не виходить у вас те, що ти обіцяла”, — дорікнув Олексій дружину.

Потап і Настя Каменських сваряться
Потап і Настя Каменських сваряться

Каменських при цьому заявила, що поява того самого Алехандро була незапланованою, тим більше вона поставила чоловіка до відома. Втім, він все одно залишився не в захваті від ситуації:

“Я трошки не зрозумів появи Алехандро. Це мій друг, я його люблю, поважаю, але чому він перший виявиться в будинку дівчаток, а не я? По-перше, вони повинні бути самі, а тут з’являється чоловік. Ну тоді це вже не дівчата рулять. Це дівчата рулять і Алехандро. Так чому щоб там не з’явився Потап?”, — зазначив репер за кадром.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.