Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко поскаржилася на свою красу: “Красивим в житті не легше”

Ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров одружений на власниці титулу "Міс Україна 2016" Олександрі Кучеренко, яка не вважає свою красу перевагою.

Широкій публіці Олександра відома не тільки як дружина головного мандрівника країни. Після перемоги на всеукраїнському конкурсі краси Кучеренко отримала освіту в сфері журналістики та стала ведучою телеканалу ICTV. Вона веде рубрику “33 за 3” в ранковому шоу “Ранок у великому місті” і програму “Зірковий спорт”.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Також героїня статті підкорювала паркет “Танців з зірками” в парі зі своїм нинішнім чоловіком Дмитром Комаровим, брала участь в розважальному проекті “Хто зверху?”, але і це ще не все. Олександра завжди була небайдужа до проблем дітей, що залишилися без батьківської любові та турботи, тому вона є куратором благодійного проекту “Наставництво”.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Крім того, Кучеренко йде в ногу з часом і намагається показувати хороший приклад своїй аудиторії. На цей раз зірка приєдналася до кампанії проти гендерних стереотипів і розвіяла популярну думку про те, що красивим в житті легше.

Так, в інтерв’ю журналу Viva Олександра зізналася, що неодноразово відчувала себе просто красивою картинкою, по якій роблять висновок, не розпочавши розмову, а успіх супроводжує тільки красунь.

Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна 2016
Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна 2016

Кучеренко на своєму досвіді переконалася в тому, що це не так. Дуже часто навіть найкрасивішим жінкам доводиться докладати величезних зусиль для того, щоб досягти поваги від оточуючих до себе як до особистості, щоб за їх привабливою зовнішністю розглянули внутрішній світ, розум, професіоналізм та інші важливі якості:

“Красивим в житті не легше. В житті легше тим, хто чесно працює і не дає оціночних суджень”, — підсумувала зірка.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.