Співачка Камалія дозволила своїм семирічним дочкам завести кізок (Відео)

Кажуть, у багатих свої чудасії. Але іноді ці "примхи" звичайні і цілком з'ясовні. Наприклад, красуня Камалія подарувала своїм дочкам кізок.

Зазвичай додому заводять декоративних собак, кішок, рибок, а ось Арабелла і Мірабелла захотіли в сім років стати власницями двох кізок. Мама з татом довгий час сумнівалися, але нарешті зважилися. Своїм “поповненням в сім’ї” співачка і Міс Світу Наталія Шмаренкова похвалилася в соціальній мережі Instagram, виклавши відео з домашнього архіву.

На відео семирічні дочки Арабелла і Мірабелла бігають по двору, грають з кізочками. Знімає відео мама, сама співачка Камалія. Цю ситуацію вона назвала екзотикою, прокоментувавши: “Це, звичайно, екзотика. Такий будинок, і кози по двору бігають “.

Камалія показала, як дочки грають з кізочками

“Щастя то яке у дівчаток !!! Це наші кізоньки!) Недавній подарунок від шанувальників. Діти мене 3 роки мучили, щоб кіз завести, але я не здавалася, а тут такий подарунок!)”, – написала співачка Камалія в описі під відео в своєму профілі в Інстаграм.

Великий звіринець співачки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура

Відзначимо, Камалія – справжня любителька тварин. Так, в одному зі своїх інтерв’ю виданню “Віва” вона розповіла ось що:

“У мене чотири босерона. Білий дог, якого я взяла маленьким з притулку: його хотіли приспати, бо він народився глухим. Це ж величезна собака, і за неї ніхто не хотів нести відповідальність – боялися. Цуценяті було два місяці, коли я його забрала, зараз – півтора року. Виростила, тепер він класний охоронець.

Ще є Ліза, яку я притягла після передачі, де собакам з притулку шукають нові сім’ї. Вона тибетський тер’єр. Там дуже сумна історія: її вигнали з дому взимку, прив’язали на морозі до дерева. Вона собі нирки відморозила, її потрібно було лікувати. Я пошкодувала Лізу, думала: підлечу, знайду їй господарів. А потім так прив’язалася до неї, що залишила у себе. Вона у мене по двору бігає.

Ще є чотири померанских шпіца. І за кордоном живуть дві великі собаки.

У нас ще три кота було. Один заліз до мене в сумку, коли я була на стайні. Іду, відчуваю: хтось ворушиться! Злякалася, що таке? Дивлюся, а там кішка. Ну, я її додому і відвезла. Потім в зоомагазині побачила смугастого кота, він мені так сподобався! Купила.

Тварин у нас багато: і коти, і папуги, і шиншили, і єнот, і кролики. У нас вже ціла ферма цих кролів! Діти люблять їх страшно (посміхається) “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.