“Це серйозна тема”: колишній соліст “Время и Стекло” Позитив підтвердив розлучення з дружиною

Дружина Олексія Завгороднього (Позитиву) - Анна Завгородня. Судячи з усього, поки що вони знаходяться в офіційному шлюбі, проте в парі трапився конфлікт.

Зараз Анна Завгородня відпочиває зі своєю близькою подругою Настею Каменських в Мексиці. Там же вони знімають реаліті шоу Насті під назвою “Дівчата рулять “. Там вона натякала на те, що планує нарешті зважитися і змінити своє життя. Правда, нічого конкретного з цього приводу так і не сказала.

Довгий час (ще з моменту участі Позитиву в шоу “Танці з зірками ” восени 2020) ходять чутки про те, що Олексій Завгородній розлучився з дружиною Ганною. У шлюбі з нею він офіційно перебуває з 2013.

Катерина Осадча для нового випуску “Світське життя” взяла у Позитива інтерв’ю, де акуратно поцікавилася про розлучення

Позитив з дружиною Ганною
Позитив з дружиною Ганною

Олексій (Позитив) підтвердив, що ексклюзивна новина є, однак потрібно розібратися в собі, і поговорити (очевидно, з дружиною), щоб зрозуміти як її озвучити.

Однак він не сказав, що вони з Анною разом.

“Я про це не хочу зараз говорити, тому що це серйозна тема. Нам треба поговорити з усіма і з самими собою, по-перше, для того, щоб цю ексклюзивну новину можна було дати так “, – розповів Позитив.

Йому приписували роман і з партнеркою по групі “Время и Стекло ” Надею Дорофеєвої, і з хореографом Юлією Сахневич, з якої він танцював в шоу “Танці з зірками “.

Позитив і Юлія Сахневская
Позитив і Юлія Сахневич

Тепер же фанати виглядають можливі почуття з Мішель Андраде – співачкою, яку продюсує Потап.

Мішель Андраде і Позитив відкривають 10 сезон "Орла і решки"
Мішель Андраде і Позитив відкривають 10 сезон Орла і решки

Адже Позитив і Мішель написали спільну пісню, відзняли випуск “Орел і Решка ” і взагалі багато часу проводять разом.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.