Усе життя молила про дитину: Марина Могилевська вперше стала мамою в 41

Зірка російського кіно Марина Могилевська все життя мріяла стати мамою. Але лише в 41 рік її бажання здійснилося.

Марина Могилевська втілювала на великому екрані одні з найчарівніших ролей у російському кіно. Вона запам’яталася глядачеві фільмами “Марш Турецького”, “Каменська”, серіалом “Кухня” і багатьма іншими.

Але особисте життя Марини склалася не так барвисто, як професійне. Вона завжди мріяла стати мамою і люблячою дружиною, малювала собі яскраві картинки сімейного вогнища. Але шлях до виконання мрії був довгим — свою дочку Могилевська народила тільки в 41 рік.

Актриса була одружена двічі — але обидва шлюби тривали всього кілька років і були бездітними.

Марина Могилевская в начале актерской карьеры
Марина Могилевська на початку акторської кар’єри

Розлучення з другим чоловіком, продюсером Олександром Акоповим, артистка переживала довго і важко. Але все ж знайшла сили рухатися далі, заради виконання своєї мрії.

У 41 рік Марина зважилася на пізні пологи. Її дочка Марія народилася здоровим і міцним малятком, яка стала справжнім подарунком долі для мами. Батька своєї дочки Могилевська ретельно приховує, адже вірить, що щастя любить тишу.

«Дочка у мене теж левиця за знаком зодіаку, як і я. Це просто подарунок, тому що ніхто не розуміє левів краще, ніж вони один одного. Причому Марія з’явилася на світ в один з найбільших церковних свят — День Преображення Господнього. Знаєте, я вже багато років думала про дитину, але все ніяк не складалося: то часу не вистачало, то не було поруч чоловіка, від якого хотілося б народити … Проте щоночі, лягаючи спати, я мріяла саме про доньку. Як бачите, мріяти дійсно безпечно: думка притягує бажане!» — розповіла Марина.

Марина Могилевская и дочь Мария
Марина Могилевська і дочка Марія

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.