Дружина Дзідзьо SLAVIA вперше прокоментувала розлучення з артистом: “Намагалася зберегти до останнього”

Нещодавно український виконавець Dzidzio вразив визнанням про те, що розлучається з дружиною.

В інтерв’ю Каті Осадчій Дзідзьо розповів, що вже 9 місяців не живе разом з дружиною. Вони домовилися розлучитися, але поки що документально це рішення не закріпили.

Дружина виконавця співачка SLAVIA підтвердила інформацію про розлучення, повідомляє “ТСН.ua” . Жінка повідомила, що багато років відчувала себе в тіні чоловіка.

“Так, це правда, ми розлучаємося … За всі роки існування групи DZIDZIO я звикла, що мене не повинно бути. Весь цей час я ставилася з розумінням до кар’єри чоловіка, але, коли відчула, що втрачаю себе, знайшла сили почати сольну кар’єру, і зважилася заявити про те, що я не тінь, я – особистість “, – сказала SLAVIA.

Дзідзьо зі своєю дружиною-співачкою
Дзідзьо зі своєю дружиною-співачкою

За словами жінки, вона до останнього намагалася зберегти шлюб. Хоч їй це не вдалося, Ярослава Хома стверджує, що спокійна і готова прийняти все, що приготувала їй доля. За словами жінки, не дивлячись на це, що вона і Dzidzio перестали бути парою, вони продовжують залишатися близькими людьми.

“Спасибі Михайлу за досвід життя, за творче натхнення. Я написала нові пісні, тому, чекайте … “, – сказала Ярослава.

Варто зазначити, що вже колишня дружина Дзідзьо Ярослава Хома заявила про себе, як про співачку зовсім недавно – влітку 2020 року. Вона презентувала пісню під назвою “Я тобі не мамка”, де закликала жінок не бути “мамами” для своїх чоловіків.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.