Головна любов Надії Мейхер – бізнесмен Михайло Уржумцев, який вкрав її серце (Відео)

Надя Мейхер - співачка, яку люблять мільйони. Вона не тільки неймовірно талановита, але ще і дуже красива. Це поєднання допомогло їй досягти слави і визнання.

Надія Олександрівна Мейхер, також відома як Надія Грановська – 39-річна українська співачка, актриса кіно, телебачення і мюзиклів, телеведуча, продюсер, поетеса і дизайнер. Колишня солістка української жіночої поп-групи “ВІА Гра “. Фіналістка шоу “Танці з зірками “.

Історія кохання Надії Мейхер і її чоловіка Михайла Уржумцева

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Надія Мейхер вже майже сім років офіційно перебуває у шлюбі з бізнесменом Михайлом Уржумцевим. Мейхер – хоч і зірка, але своє особисте життя тримає далеко від очей шанувальників і ЗМІ. Саме тому і заміж зірка в 2014 році вийшла таємно. Пізніше в інтерв’ю “Каравану ” вона розповіла, що коли я побачила Мішу – відразу зрозуміла, що до нього у неї є якась серйозна симпатія.

Також вона зазначила, що їхній шлюб був далеко не зразковим. Вони обидва – дуже непрості за характером люди, дві сильні особистості. І щоб ці дві сили якось втихомирити, злити воєдино і насолоджуватися життям, їм довелося багато попрацювати – і над собою, і над відносинами, і один над одним. Пара Надії і Михайла виховує двох спільних дочок – дев’ятирічну Аню і п’ятирічну Машу.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Але сімейне життя – зовсім не перешкода тому, що Надією Мейхер продовжують захоплюватися тисячі чоловіків по всій країні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.