Наталя Могилевська показала фото в своїй рекордній вазі: величезна пампушка в рожевій сукні (Фото)

Не секрет, що за роки на сцені Наталя Могилевська то втрачала у вазі, то знову його набирала. Сьогодні вона вирішила показати, як виглядала на піку своєї ваги.

Правда, фотографію підставила не реальну, а жартівливу. За допомогою Фотошопа співачка додала собі кілька десятків зайвих кілограмів на знімок з проекту “Танці з зірками “, де Наталя в русі відображена в яскравому рожевому платті.

Цікаво, що навіть в такому вазі форми співачки виглядають апетитно. Коментатори залишили багато як позитивних, так і не дуже схвальних відгуків. Однак в публікації в цілому Наталя торкнулася теми схуднення та інтервального голодування.

Співачка і успішна продюсер розповіла, що їй допомогло привести себе в форму.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

“Я перепробувала безліч дієт і дуже полюбила интервальное голодування. Воно прямо дуже ефективно. Основна фішка в тому, що прийом їжі строго чергується з періодами голодування за певними інтервалами часу. Простіше кажучи, до ночі з ранку і ввечері додається кілька годин ще або вже без їжі. Ця дієта добре сприяє обміну речовин і зниження ваги “, – розповідає співачка.

Вона ділиться своїм досвідом – найпопулярніші схеми 16/8 і 20/4.

“Мій варіант – це повна відмова від їжі на 16 годин і 8 годин, коли їсти можна. Інтервал можна вибрати самостійно – з 11 до 19 або з 8 до 16. Підбирайте будь-яку зручну схему в залежності від вашого метаболізму. Дієта – це дуже індивідуальне питання, але найголовніше – не повинно бути ніякої шкоди здоров’ю! “, – наполягає Наталя Могилевська.

Вона сказала, що особливо була невибаглива в меню, однак в ньому не було м’яса, оскільки вона вегетаріанка.

“Моя основна їжа: Каші, овочі, фрукти, горіхи, насіння, трави.
Сніданок: Чіа з ягодами і Гречана молоком. Обід: овочеве рагу і салат з казковим гірчично-медовим соусом. Або вегатаріанскій борщ з карпатськими грибами і безрожжевой грінкою з насінням, маслом ДХІ і чорної сіллю. А влітку – ягоди будь-які чорні або з червоних полуниця і малина “, – поділилася знаменита співачка Наталія Могилевська.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.