Регіна Тодоренко сама себе звинуватила в тому, що вона погана мати для їх з Топаловим сина: терпець урвався

Відома телеведуча Регіна Тодоренко публічно назвала себе поганою матір'ю і розповіла про кризи в їх з Владом Топаловим сім'ї.

У 2018 року зірка тревел-шоу “Орел і решка” Регіна Тодоренко вийшла заміж за співака Влада Топалова. Незабаром у пари народився син Михайло, якого вони часто називають Майклом.

Після появи дитини теледіва не пішла з головою в декрет і продовжила працювати. Вона і зараз намагається розмежовувати сім’ю і проекти, проте не завжди виходить встигнути всюди.

Влад Топалов і Регіна Тодоренко з сином
Влад Топалов і Регіна Тодоренко з сином

У себе в Інстаграмі Регіна Тодоренко опублікувала пару нових сонячних фото з сином, а в підписі до посту поділилася проблемами материнства:

“Я — погана мати. В моменти, коли дитина хворіє, відчуваю себе жахливо. Хочеться звільнити малюка і забрати весь біль собі! Мене прямо накриває через те, що зараз я не поруч, а в тисячах кілометрів від дому. І навіть не можу обійняти нашу крихітку. Гіпертрофоване почуття провини знову долає, а внутрішній голос кричить: “Це ти не встежила! Треба більше часу проводити з дитиною”. І ось стою я в такі моменти в кадрі перед камерою, де щиро потрібно чомусь порадіти або здивуватися, а я ридати хочу”, — пише зірка.

Регіна Тодоренко з сином
Регіна Тодоренко з сином

У такі моменти на допомогу їй завжди приходить коханий чоловік:

“Як же ми все-таки одне одному необхідні! Коли один падає духом, другий завжди підбадьорить! Такою людиною може бути будь-хто: чоловік, дружина, друг, мама і так далі. На цій взаємодопомозі і грунтується наша любов”.

Коментатори почали втішати Регіну, а Топалов підтримав дружину і зворушливо назвав її найкращою мамою на світі.

Комментарий Влада Топалова под публикацией Регины Тодоренко
Коментар Влада Топалова під публікацією Регіни Тодоренко

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.