Хто стане новою “Холостячкою” після Ксенії Мішиной? Головна героїня вже знайдена

Уже зовсім скоро телеглядачам розсекретять ім'я головної героїні 2-го сезону реаліті "Холостячка".

Перший сезон романтичного шоу “Холостячка” став одним з найуспішніших проектів 2020 року. Після завершення реаліті телеглядачі думали, чи буде другий сезон шоу і хто стане другою “холостячкою”. Уже цього четверга, 29 квітня, в ефірі ток-шоу “Як вийти заміж” буде розсекречено ім’я другої Холостячки, яка буде шукати любов на телеканалі СТБ.

«Після грандіозного фіналу першого сезону багато успішних жінки виявили бажання прийти до нас, щоб спробувати побудувати відносини, які з різних причин ще не склалися в їхньому житті. За кілька останніх місяців ми зустрілися майже з усіма найбільшими завидними нареченими України! І раді оголосити нашу нову холостячку», – коментує директор студії StarLightProduction Анна Калина.

Нагадаємо, героїнею першого сезону шоу “Холостячка” стала відома українська актриса Ксенія Мішина. У фіналі романтичного реаліті вона вибрала шоумена Олександра Еллерта. Закохані відразу ж після завершення зйомок програми з’їхалися і почали жити разом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Перша Холостячка Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт

Однак останнім часом стали ходити чутки про те, що Ксенія і Олександр розлучилися. Так, спостережні фанати пари помітили, що Мішина видалила майже всі спільні фото з обранцем і отписалась від гумориста в Instagram.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.