Сергій Сосєдов дістався до Ані Лорак і заявив, що за її успіхом стоять покровителі: талант вирішує не все

Відомий музичний критик Сергій Сосєдов нерідко висловлюється про творчість Примадонни, але однією Аллою Борисівною справа не обмежується.

Герой нашої сьогоднішньої статті за словом в кишеню не лізе і регулярно дає вельми різку оцінку таланту найіменитіших зірок естради. Його не зупиняють навіть їх статус і популярність, оскільки він вважає, що критикує виключно те, що вимагає тієї самої критики.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

На цей раз Сосєдов дав свій коментар щодо скандального інтерв’ю Ані Лорак, яка дала зрозуміти, що на зорі її кар’єри продюсер Костянтин Меладзе відчував до неї симпатію і пропонував “інтимні” умови роботи. В ефірі проекту “Доля людини” з Борисом Корчевніковим артистка сказала наступне:

“Якби я була іншою людиною, моє життя пішло б по злітній смузі. Але у мене завжди були свої поняття про те, як треба. І ту роботу, яку він мені пропонував, і той шлях розвитку мені не підійшли”.

Ані Лорак і Костянтин Меладзе
Ані Лорак і Костянтин Меладзе

За її словами, після цього Меладзе обірвав їй всі контакти зі своїми знайомими, оскільки вона не прийняла його умови роботи, які “лежали в особистій площині”.

Критик не сумнівається в правдивості слів Ані, адже “ця історія стара як світ”. Причому він має на увазі не тільки шоу-бізнес, а всі сфери в цілому, і не бачить в цьому нічого поганого:

“Кожен обирає свою дорогу. Лорак сказала — значить, була відверта. Інша б промовчала”, — наводить слова Сергія видання Teleprogramma.pro.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

На думку Сосєдова, за будь-яким відомим артистом стоять ті чи інші впливові люди, так званий дах:

“Бідна людина з талантом кудись потрапила? Таких я не знаю. Завжди повинні бути покровителі. Якщо їх немає, то будь-хто швидко вилетить”.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.