Настя Каменських в прозорій маєчці показала свій ліф всій країні: ось це форми

Як відомо, співачка Настя Каменських - володарка апетитних форм, які не приховує під мішкуватою одягом. Вона може позувати навіть в чому мати народила.

Сьогодні вона поділилася свіжим знімком, зробленим в Мексиці. Там засмагла співачка позує в чорному ліфі або топі, шкіряних коротких шортах чорного кольору і прозорою маєчці в сіточку тілесного кольору. Дана майка повністю відкриває всю красу співачки. У коментарях фанати старанно пишуть – виглядає Настя просто чудово!

  • красуня
  • Ви дуже красива! Життя дається людині один раз. І прожити його треба так, щоб там нагорі офигели і сказали “а ну-ка повтори! “
  • така закохана і засмагла!

Нагадаємо, протягом декількох тижнів Настя Каменських зі своєю мамою і подругами розважається в Мексиці, куди також вирушила знімати своє авторське реаліті-шоу під назвою “Дівчата рулять “.

Варто відзначити, що в випусках її влоги на Ютубі Настя намагається бути максимально відвертою і справжньою. Наприклад, в новому випуску знаменитість показала пікантні кадри, які не залишили байдужими шанувальників пари.

Каменських стверджує – вирушила до Мексики, щоб зробити таку собі “перезавантаження “, переосмислити плани на життя, і, звичайно ж, відпочити.

Довгий час співачка жила на курорті з подругами і родичками, а тепер до неї приїхав чоловік, щоб приємно провести час з коханою. До слова, приїзд Потапа для Насті був несподіваним – її подруга Анна Завгородня зробила співачці сюрприз, запросивши чоловіка на курорт.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.