Аліна Гросу розповіла про свій головний публічний конфуз в кар’єрі: “Одного разу я обмочилася на сцені”

Відома українська співачка Аліна Гросу відкрилася перед шанувальниками з несподіваного боку і розповіла про свій головний сценічний конфуз.

Аліна Гросу почала свій творчий шлях ще дитиною — скоро їй виповниться 26 років, з яких вона вже майже 22 роки на сцені. Крім того, героїня статті відноситься до числа знаменитостей, що активно підтримують зв’язок з аудиторією.

У Гросу є особистий блог в Інстаграмі, де вона регулярно публікує нові фото і відео, ділиться цікавими фактами про себе, а майже півмільйона її підписників у відповідь на це залишають масу захоплених коментарів і оцінок “Подобається”.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу

На цей раз Аліна вирішила провести фанатам тест на те, чи добре вони її знають. Артистка привела 15 цікавих фактів, серед яких три помилкові. Відповідно, фоловерам потрібно було вгадати, де правда, а де брехня.

Для багатьох стало великою несподіванкою, що одного разу Гросу дійсно обмочилася на сцені палацу “Україна”. Втім, все не так жахливо і соромно, як здається на перший погляд. По-перше, тоді Аліні було всього 4 рочки, вона брала участь в дитячому конкурсі краси “Міні-міс Україна”, а по-друге, зробила вона це непомітно:

“Нас 7 годин безвилазно тримали на сцені. Дитина [має на увазі себе] подавала сигнали кілька годин, махала ручками, але всі тільки милувались і махали мені у відповідь. Не витримавши, я тихенько присіла на сцені в своїй пишній сукні і… Загалом, ніхто нічого в кінці так і не зрозумів”, — написала співачка.

Аліна Гросу в дитинстві
Аліна Гросу в дитинстві

Організатори і зовсім подумали, що це розлився кефір чи сироватка, оскільки спонсором конкурсу була марка молочних продуктів.

Серед інших цікавих одкровень Гросу — боязнь бджіл, алергія на спиртне і знання всіх столиць світу в алфавітному порядку на пам’ять.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.