Довгоочікуване щастя Крістіни Орбакайте – її третій чоловік Михайло Земцов. Історія їхнього кохання (Відео)

Крістіна Орбакайте - старша дочка Алли Пугачової. Її Примадонна виховувала практично одна, розриваючись між гастролями і концертами. Однак все таки виховала.

Напевно, саме через те, що мама завжди була десь далеко, і не приділяла дочці належної уваги через гастролі, сама Христина Орбакайте досить рано стала дорослою і почала вести особисте життя.

Історія любові Крістіни Орбакайте: три чоловіка, троє дітей, але лише одна справжня любов!

Першим чоловіком Крістіни Орбакайте був Володимир Пресняков-молодший. У 1991 році у пари народився син Микита Пресняков. Дені, другий син співачки, народився в 1998 році.

Крістіна Орбакайте показала сімейне фото з мамою і дітьми з Дня народження Пугачової
Крістіна Орбакайте показала сімейне фото з мамою і дітьми з Дня народження Пугачової

Його батько – бізнесмен Руслан Байсаров. Перші два шлюби Христини закінчилися розлученнями. Однак з третім чоловіком зірці поталанило: співачка не раз говорила, що саме Михайлом Земцов зміг зробити її по-справжньому щасливою жінкою. 30 березня 2012 року біля Христини та Михайла народилася дочка. Дівчинку, яка з’явилася на світ в одній з елітних клінік Майамі, назвали Клавдією.

Третій чоловік Крістіни Орбакайте і батько її дочки Клавдії бізнесмен Михайло Земцов – людина непублічна, тому спільних інтерв’ю пара практично не дає і про особисте життя не поширюється.

Крістіна Орбакайте і Михайло Земцов
Крістіна Орбакайте і Михайло Земцов

Однак він у житті Христини людина дійсно особливий. Незважаючи на те, що за рахунком він третій, він перший, з ким Орбакайте зважилася піти під вінець і укласти союз офіційно. Пізніше народила Михайлу дочка Клавдію. Відомо, що і із зоряною тещею Аллою Борисівною він теж відразу знайшов спільну мову.

Як вважаєте, красива пара?

Більше дивіться про їх зворушливі стосунки в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.