26-річна “татова донька” Ліза Арзамасова вагітна від 47-річного Іллі Авербуха: “Ділимося нашою радістю”

Зірка серіалу "Татусеві дочки" Ліза Арзамасова в очікуванні первістка. Дівчина продемонструвала свій округлий живіт на публіку.

Про роман молодої актриси Лізи Арзамасова і фігуриста Ілля Авербуха стало відомо влітку 2020 го, коли вони потрапили в об’єктив камер папараці, сидячи в ресторані. Довгий час відносини Лізи і Іллі сприймали як піар, адже між закоханими суттєва різниця у віці – Ілля старше Лізи на цілих 22 роки. Але вже 20 грудня стало відомо, що Арзамасова і Авербух одружилися.

Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух одружилися в кінці того року
Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух одружилися в кінці минулого року

Сьогодні, 30 квітня, Ліза Арзамасова зізналася, що вагітна. Дівчина опублікувала коротке зворушливе відео, на якому показала свій вже не маленький живіт у всій красі. Ліза позувала на кухні з чашкою чаю, в цей момент підійшов її чоловік Ілля і обійняв ззаду, погладжуючи живіт.

“Ділимося нашою радістю самі, поки нас в цій радості не стали« викривати »пильні спостерігачі. Всім гарного дня, бережіть один одного! “, – підписала відео Ліза.

Користувачі Мережі тут же почали вітати майбутніх батьків.

“Вітаю! Які ж ви молодці! “,” Лізонька, малятко наше, вітаємо! Це чудо! Бережи себе і маленького “,” Ліза, прийміть вітання від душі. Дуже раді за вас з Іллею “,” Поздравляю !!! Легкої вагітності “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, 47-річний Ілля Авербух має 17-річного сина від першого шлюбу, який після розлучення батьків живе з батьком.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.