Зірка “плюсів” Марічка Падалко після локдауна задумалася про переїзд. А як же робота в ТСН?

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко заговорила про переїзд, а також поділилася своїми відчуттями від життя в Києві і за містом.

Ось уже 19 років Марічка працює на каналі 1+1. Спочатку вона вела спортивні новини в програмі “Проспорт”, а з 2006-го Падалко є ведучою ТСН. Крім того, що героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно виходить в ефір, вона ще й активно веде свій блог в соціальних мережах.

Зараз на Інстаграм Марічки Падалко підписані вже майже 200 тисяч чоловік, з якими вона ділиться як сімейними фото, так і власним світовідчуттям.

Марічка Падалко з чоловіком і дітьми
Марічка Падалко з чоловіком і дітьми

На цей раз зірка “плюсів” задалася питанням про те, де все-таки краще жити — в місті чи за містом. До речі, у журналістки та її чоловіка Єгора Соболєва є як квартира в Києві, так і заміський будинок, який вони називають дачею.

Як розповіла Марічка, саме в будинку проходять їхні вихідні, канікули і локдауни, проте є кілька причин не на користь постійного проживання саме там:

“Причина 1: трафік. Щоденні поїздки до школи і пробки на дорогах — це несумісні речі. По понеділках, аби встигнути до школи, доводиться вирушати о 6 ранку. Якщо в дітей насичене соціальне життя після школи — тренування, секції, друзі, то посеред тижня на дачі залишатиметься хіба що час на сон. Причина 2: знов трафік. Навіть за умов, коли дітей не треба возити в школу, а тільки себе у справах — дорога всеодно втомлює. Логістика заміського життя чоловіка, дружини і дітей, коли в родині одна машина, складна. На наявність другої машини можуть впливати не лише фінанси, а й відсутність можливості тримати дві машини у місті, де їх просто ніде ставити”.

При цьому Падалко зазначає, що за містом ідеально жити батькам новонароджених дітей, але і у міському житті для неї теж є свої мінуси — обмежена територія, шум, екологія, непередбачувані сусіди, зате все поруч і в квартирі менше часу йде на прибирання.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.