Ксенія Мішина і Злата Огнєвич: що спільного між головними “холостячками” країни

Перша "Холостяка" Ксенія Мішина вже знайшла свою любов на проекті, а Златі Огнєвич ще тільки доведеться це зробити.

Перший сезон романтичного шоу “Холостячка” став одним з найуспішніших проектів 2020 року. Головною героїнею першого сезону романтичного шоу стала актриса Ксенія Мішина, якій вдалося знайти любов на проекті. Уже в цьому році Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт планують одружитися.

Ксенія Мішина показала своє "сімейне гніздечко"
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Нещодавно стало відомо, що скоро стартують зйомки другого сезону шоу “Холостячка”. Цього разу любов на проекті буде шукати українська співачка Злата Огнєвич.

Злата Огневич
Злата Огневич

Що спільного між Ксенією Мішиной і Златою Огнєвич?

Родом з півдня України

Ксенія Мішина народилася і виросла в сонячному Севастополі. Злата Огневич хоч і народилася в місті Мурманську, але вже незабаром її родина переїхала до Криму, де майбутня співачка провела дитинство і юність.

Працюють не за фахом

Ксенія Мішина вчилася на економічному факультеті в Києві. На цьому наполягли батьки. Правда провчилася вона недовго – зрозуміла, що економіка – не її. Злата Огневич має вищу психологічну освіту, яку отримала в Київському Авіаційному університеті.

Злата Огневич
Злата Огневич

Знаходилися в абьюзивних відносинах

Будучи студенткою, Ксенія Мішина закохалася в одруженого чоловіка. Дізнавшись про вагітність коханої, він пішов з сім’ї і запропонував дівчині одружитися. Незважаючи на це, чоловіком Мішиної він так і не став: після початку спільного життя почав агресивно поводитися. Дівчина зізнається, що він навіть піднімав на неї руку.

Ксенія Мішина з сином
Ксенія Мішина з сином

Що стосується Злати Огневич, то її колишній коханий хоч і не бив її, але притісняв і ображав співачку. Він вселяв дівчині, що вона не красива і більше нікому не потрібна.

Медійність

І Ксенія Мішина і Злата Огневич – дуже відомі особистості в українському шоу-бізнесі. У обох є багатотисячна армія фанатів, а їхні обличчя кожен день виблискують не телебаченні. Варто відзначити, що в чоловічій версії програми Холостяки частіше за все не мали відношення до шоу-бізнесу і не були медійними особистостями.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.