Стало відомо, як Меладзе і Джанабаєва назвали новонароджену дочку: незвичайне і рідкісне ім’я

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва вважали за краще приховати ім'я новонародженої дочки. Але недавно родич співака випадково проговорився.

12 квітня 42-річна співачка Альбіна Джанабаєва стала мамою втретє. Артистка народила дівчинку. Для її чоловіка Валерія Меладзе це вже шоста дитина. Подружжя дуже довго приховували те, що очікують поповнення в родині. Тільки на 9 місяці вагітності Альбіна опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото з округлим животиком, таким чином заявивши про вагітність.

Вагітна Альбіна Джанабаєва
Вагітна Альбіна Джанабаєва

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва поки не показали фото новонародженої дочки і не назвали її ім’я. Однак нещодавно брат Валерія Костянтин Меладзе в одному з інтерв’ю проговорився і назвав ім’я племінниці.

«Я вшосте дядько. Назвали Агата », – поділився родич артиста.

Відзначимо, що у Меладзе і Джанабаєва є двоє синів – старший Костянтин, якому нещодавно виповнилося 17, і молодший Лука, йому зараз 6.

Зараз молоді батьки все свій час приділяють новонародженій доньці і відзначають, що це зовсім не просто. Втім, вони з іронією ставляться до цих тимчасових труднощів і намагаються цінувати кожен момент, проведений з дитиною. Нещодавно вони зняли відео, де вони позували з синцями під очима на тлі дитячої кімнати.

“Нічого, що ночі безсонні, зате дні веселі!”, – підписали відео подружжя.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.