Дорофєєва і Дантес приїхали на Великдень в село до переможця “Голосу країни”: як зустрічали артистів

Українська співачка Надя Дорофєєва стримала слово і приїхала відсвяткувати Великдень в рідне село переможця "Голосу країни".

25 квітня усі вже відомо, що переможцем шоу “Голос країни” став учасник від команди Дорофеєвої Сергій Лазановскій. Виконавець родом з села Попельники Івано-Франківської області. Надя Дорофєєва ще під час “сліпих прослуховувань” пообіцяла, що поїде в гості до Сергія і стримала свою обіцянку. Вчора, 2 травня, коли православні християни відзначали свято Пасхи, Дорофєєва зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом приїхала в село Попельники. Заради Дорофеєвої біля будинку хлопця зібралися десятки односельців, які захотіли сфотографуватися з виконавицею.

Все село прийшло зустрічати Дорофєєву і Дантеса
Все село прийшло зустрічати Дорофєєву і Дантеса

Знаменитих гостей сім’я Лазановского зустріла в кращих українських традиціях. Всі члени сім’ї були одягнені в українські вишиванки, а стіл ломився від смачної традиційної їжі.

Переможець Голосу країни Сергій Лазановскій з батьками зустрічає Надю Дорофєєву
Переможець Голосу країни Сергій Лазановскій з батьками зустрічає Надю Дорофєєву
Для знаменитих гостей накрили шикарний стіл зі стравами української кухні
Для знаменитих гостей накрили шикарний стіл зі стравами української кухні

Нагадаємо, 25-річний Сергій Лазановскій став переможцем 11 сезону вокального проекту “Голос країни”. Сергій переміг на конкурсі, і тим самим виграв квиток на велику сцену. Зокрема, серед офіційних призів конкурсу – можливість виступити на самому грандіозному музичному подію країни Atlas Weekend, а також квартира в одному з київських житлових комплексів.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".