Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Кожна дівчинка з дитинства мріє вийти заміж за красивого принца на білому коні, жити в замку, насолоджуватися розкішшю і багатством.

Співачка і Міс Світу 2008 Камалія виразно знає, як виконати цю мрію. 43-річна українська зірка відома на весь світ, виглядає струнко, ефектно, одягається в наряди за шалені гроші, одружена з мільярдером, має власний літак. І це далеко не весь список того, чим вона може похвалитися. Народилася вона в звичайній родині, яка ніколи не козиряла особливими статками. І все, що є у неї в житті, домоглася сама. У нашому відео ми розповімо про непростий шлях іменитої співачки і моделі Камалії, а також розкриємо про неї маловідомі факти.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Як відомо, справжнє ім’я співачки Камалії – Наталія Вікторівна Шмаренкова. Вона народилася Камалія на півночі Російської Федерації, однак прожила там всього 3 роки.

З дитинства у неї було багато переїздів. Вся справа в тому, що тато Віктор Шмаренков працював льотчиком-штурманом. Тому, з огляду на служби, сім’я спочатку оселилася в столиці Угорщини, а трохи пізніше, коли доньці пора було вступати до школи – у Львові. Власне, там майбутня артистка і виросла. Саме тому з дитинства та на даний момент артистка має українське громадянство і вважає себе українкою.

Віктор Шмаренков - батько співачки Камалії
Віктор Шмаренков – батько співачки Камалії

До слова, українське коріння в родині Камалії присутні також тому, що її батьки родом з Чернігова. Саме в цьому украніском місті Віктор Анатолійович та Інна Петрівна виросли і познайомилися. Папа навчався в Чернігівському льотному коледжі, а мама підробляла в його їдальні.

З самого дитинства уважні батьки розглянули, що їх дочка Наташа зростає дуже талановитою. У неї простежувався дуже чіткий слух і мелодійний голос.

Камалія
Камалія

Викладачі з музичної школи поспостерігали за юним обдаруванням, і рекомендували їй саме скрипку, а також – розвивати свій сильний голос.

Також дівчинка займалася оперним співом у спеціалізованій студії. Тут вона показувала такі приголомшливі результати, що вже в 11 років почала самостійно писати пісні. А також почала брати участь в професійних вокальних конкурсах. До речі, майже всюди вона займала перші місця. Після однієї з таких перемог Камалію запросили стати солісткою в знаменитому ансамблі під назвою “Галицька перлина “.

Завзятість, праця і незгасний вогонь в очах допомогли артистці вийти на новий рівень. Так, в 93-му році дівчина вже взяла участь в конкурсі “Червона рута “, а потім перемогла в конкурсі “Телешанс “.

Так, власне, і почалася велика сліпуча кар’єра співачки Камалії.

Камалія
Камалія

Навіть незважаючи на те, що в такому юному віці Наталя Шмаренкова почала заробляти гроші, тому що отримувала запрошення на виступи в оплачуваних концертах, вона продовжувала наполегливо розвиватися.

Весь цей час у зірки був свій продюсер. Ви будете здивовані, але цю ношу взяла на себе мама Інна Петрівна.

Цікаво, що звучний псевдонім “Камалія ” Наталі Шмаренкової порадила саме мати.

Камалія
Камалія

Як зізнається сама зірка Камалія навіть зараз: саме завдяки роботі з мамою, а не протекції чоловіка, вона відбулася як артистка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.