Колишній хлопець Тіни Кароль розповів, як вона в юності розбила йому серце:”У неї було все, у мене – нічого”

Кирило Туриченко - музикант, який в юності зустрічався зі співачкою Тіною Кароль. Познайомилися вони на одному з конкурсів з вокалу в місті Каховка та почали листуватися.

Нещодавно Кирило Туриченко став гостем Ютуб-шоу “Олена, Блін! “, Де відверто розповів про роман із зіркою. Зокрема, Кирило, і тоді ще молода, нікому невідома Тетяна Ліберман познайомилися, коли йому було 18 років, а їй – 16 років.

Кирило Туриченко і Тіна Кароль
Кирило Туриченко і Тіна Кароль

Їх звів фестиваль “Чорноморські ігри “

Тоді обидва виконавці були не дуже популярними. Як виявилося, стосунки пари тривали цілих два роки. Але весь цей час, з незрозумілих Кирилу причин, вона приховувала свого коханого від очей публіки і оточення.

Однак до весілля справа так і не дійшла – Тіна почала відносини з Євгеном Огіром, і нібито розбила серце Туриченко. Про це сам Кирило розповів на всю країну в своєму крайньому інтерв’ю.

“Вона тоді була пишечкою, дуже симпатичною і талановитою дівчинкою. Тоді були звичайні домашні телефони і листи, ми листувалися. Потім вона вчилася в Києві, а я в Одесі. Вона грала в мюзиклі ” Екватор “, а я в ” Ромео і Джульєтті “, це була перша рок-опера в Україні. Ми росли, не спілкувалися, але знали один про одного “,

– поділився іменитий музикант.

Другим доленосним конкурсом став відбір “Євробачення “, де вокалісти жили в одному будинку. Тоді Тіна Кароль посіла перше місце і поїхала в Грецію, а Туриченко – друге і залишився в Києві.

“Вона виступила на ” Євробаченні “, у нас тривають відносини, але вона мене приховує. У мене немає нічого, а у неї є все. Ми зустрічаємося таємно, живемо в однушечке, коли всі їдуть “,

– поділився спогадами співак.

Судячи з усього, через стільки років Кирило Туриченко до сир пір не зміг пробачити Тіну за те, що вона його кинула.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.