“Тату, ти мені сьогодні снився”: неАнгел Слава Камінська звернулася до покійного батька

7 травня 2021 року Слава Камінська в Інстаграм розповіла про важку втрату в своїй родині. З життя пішов її тато. Виконавиця опублікувала фотографії з архіву родини.

“Папа …. ти мені сьогодні снився … Спасибі, що прийшов попрощатися. Я так боялася, що цей день колись настане. Ти назавжди залишишся в моїй пам’яті, в моїх дітях. Папа …..”, – ледве стримуючи сльози на очах написала українська співачка Слава Камінська.

Співачка Слава Камінська повідомила про смерть батька
Співачка Слава Камінська повідомила про смерть батька
Співачка Слава Камінська повідомила про смерть батька
Співачка Слава Камінська повідомила про смерть батька
Співачка Слава Камінська повідомила про смерть батька
Співачка Слава Камінська повідомила про смерть батька

Відзначимо, Слава Камінська (до зміни імені та прізвища співачка була Ольгою Кузнєцовою) народилася в Одесі в 1984 році. Її батько був моряком далекого плавання. Батьки співачки розлучилися, коли вона була підлітком. З батьком співачка налагодила відносини в минулому році.

Як Камінська розповідала у відвертому інтерв’ю для рубрики “Зоряні тата” програми “Ранок з Україною” на каналі “Україна”.

Як виявилося, Віталій майже нічого не знав про життя Слави-підлітка, пропонував їй вступати на юридичний. Стезю співачки, яку обрала Камінська, батько не схвалював, але заважати не став і навіть оплатив навчання – в родині було не прийнято “наступати мрії на горло”. Фанатом “НеАнгелів” Віталій так і не став.

Фактично, співачка повноцінно не спілкувалася зі своїм татом більше двох десятків років.

Слава Камінська була учасницею жіночої поп-групи “НеАнгели” з 2006 по 2021-й роки. На даний момент займається сольною кар’єрою.

слава Камінська
Слава Камінська – фото з недавньої фотосесії співачки

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.