Як виглядає мама співачки Камалії? Подружки або сестри? Їх дуже легко переплутати!

Напередодні міжнародного дня матері співачка Наталя Шмаренкова показала свого самого близького і рідну людину - маму Інну Шмаренкова. Виглядають вони як сестри!

Теплий знімок з матір’ю Наталя виклала у себе на сторінці в соціальній мережі Інстаграм. На фото видно, що Камалія подарувала мамі білі троянди з рожевою окантовкою.

У обох жінок акуратна зачіска, макіяж і вдало підібраний аутфіт. Мабуть, і Наталя, і Інна дуже люблять рожевий колір, тому що одяглися в тон.

Співачка Камалія ніжно привітала свою найулюбленішу маму з Днем Матері

“Кожне другу неділю травня присвячено найріднішим, найніжнішим, самим дбайливим, найбільш люблячим, які подарували нам життя – нашим мамам.
Мамочка, рідна, ДЯКУЮ тебе! Будь здорова і повна сил! Бажаю, щоб ти залишалася такою усміхненою, доброю і лагідною! Люблю тебе всім серцем.
Не забудьте завтра привітати ваших «най-най» матусь! “, – написала Камалія.

Відзначимо, що Інна Петрівна Шмаренкова зіграла в житті Наталії не просто роль мами. Вона – ще й перший продюсер знаменитості, і автор її творчого псевдоніма Камалія.

Зараз мама і дочка в дружніх відносинах.

Інна Петрівна часто з’являється в будинку у своєї багатою і знаменитою дочки, а також допомагає їй виховувати дітей – чарівних дочок Арабеллу і Мірабелла.

Щоб дізнатися більше про життя Камалії, і про те, як вона стала найбагатшою співачкою України, перемогла в конкурсі Міс Світу і знайшла таку любов публіки – дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “!

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.