Скандали з Костянтином Меладзе: аварія з летальним результатом і таємний роман з екс-віагрянкою (Відео)

Брати Костянтин і Валерій Меладзе - одні з найпопулярніших діячів як в російському, так і в українському шоу-бізнесі. Костянтин - композитор, автор пісень, продюсер, а його брат Валерій - співак.

Разом, рука об руку, вони багато років створюють шедевральні кліпи і композиції, якими потім захоплюються мільйони. Але якими б вони не були талановитими творчими діячами, лише мала кількість людей знає те, які вони насправді. Не дивно, що навколо таких популярних людей завжди багато чуток, а ще вони – головні дійові особи публічних скандалів. У цій статті ми розповімо про смертельну аварію, в якій винен один з братів, а також про те, хто із зірок заявляє, що міг потрапити на сцену через ліжко продюсера. Також ви дізнаєтеся, за що один з братів Меладзе стояв на обліку в міліції.

Повний сюжет ви можете переглянути за посиланням нижче.

Нещодавно піднялися гучні обговорення Кості Меладзе через те, що співачка Ані Лорак в своєму інтерв’ю Борису Корчевніковим в програмі “Доля людини ” розповіла, що їй надходили від продюсера неоднозначні пропозиції.

Однак після озвучених ним умов подальшої співпраці виконавиця зрозуміла, що не готова до таких відносин.

Після цього скандального заяви українська співачка Оля Полякова виступила на підтримку Лорак, і сказала, що стикалася з подібним. Меладзе дану ситуацію не коментує.

Найгучнішим скандалом в історії Меладзе старшого стала фатальна аварія, внаслідок якої загинула людина

Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе

27 грудня 2012 року відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе збив на смерть 30-річну Анну Пищало. Трагічний інцидент стався недалеко від Києва. Перед слідчої експертизою стояло завдання визначити, де саме та жінка переходила дорогу в момент ДТП.

На користь Меладзе тоді зіграло два факти. По-перше, машина композитора зупинилася в 30 метрах від переходу, і на шосе залишився помітний гальмівний слід, який свідчить про те, що Костянтин намагався різко зупинитися і уникнути трагедії, однак не зміг цього зробити.

Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе

По-друге, на момент ДТП Костянтин був тверезий і охоче йшов на контакт зі слідством. Згідно з чинним на той момент українським законодавством, артисту загрожувало до 8 років позбавлення волі. На щастя для Костянтина Меладзе, родичі загиблої в аварії Пищало відмовилися від претензій на адресу зірки.

Сам же композитор, який до тієї страшної історії завжди був акуратним водієм і не був помічений в порушеннях правил дорожнього руху, вибачився перед родиною збитої ним жінки.

Після трагічних подій Костянтин взяв зобов’язання утримувати і опікати неповнолітніх дітей загиблої Ганни – Данила і Софію, аж до того, поки їм не виповниться 18 років. Однак суму допомоги родині, яка залишилася без матері, ні Костянтин, ні його представники не оприлюднили.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.