Потап зважився худнути: поділився першими результатами спортивних навантажень

Український репер Олексій Потапенко, який нещодавно відсвяткував своє сорокаріччя, готує на честь цієї дати багато крутих проектів.

Однак головний його проект – це він сам. Тому в честь віку музикант вирішив привести в форму своє тіло і дух. Тепер, з приходом потепління, Потап все частіше публікує фото з ранкових пробіжок. Правда, Насті Каменських, яка теж дуже любить спорт, поруч не спостерігається.

“Приємно вранці пробігши 3шку і позаймавшись, поснідавши і привівши себе в стан вищої обтічності, подивитися на день прийдешній з позитивного берега …. new era is coming “,

– підписав свій знімок Потап.

На фото він позує в чорній футболці на тлі басейну. Очевидно, що він тільки недавно завершив пробіжку.

Нагадаємо, нещодавно артист відсвяткував свій день народження. Він опублікував власний монолог, розповівши про себе багато цікавого.

“У цьому році у мене ювілей – 40 років. Важливо те, що переді мною тепер новий рубіж. Я написав тисячі пісень. Ви мене знаєте як артиста, який [завжди] веселий, епатажний, балагур, баламут іноді. Але у всіх цих піснях ви ніколи не бачили мене самого, такого, який я всередині. я ретельно приховував себе за маскою гумору, за маскою успішної людини, за маскою експериментатора. Так, ці маски – частина мене, але справжнього мене ви ніколи не бачили і не чули. Я копнув глибше і ви почуєте мене справжнього: люблячого, розуміє, зі своєю життєвою позицією “,

– заявив Потап.

Тепер публіка з нетерпінням чекає його нового проекту. Відомо, що недавно він відпочивав разом зі своєю дружиною Настею в Мексиці. Туди він полетів спонтанно, щоб зробити сюрприз своїй коханій. NK була дуже рада цій новині.

Відзначимо, про творчі плани він розповів, а ось про особисті – немає. Тому для шанувальників залишається загадкою, коли ж у них з Настею з’явиться спільна дитина.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.