Алла Пугачова відзначила 71 день народження — співачка приголомшила своїм зовнішнім виглядом

Примадонна російської сцени Алла Пугачова 15 квітня відзначає свій 71 день народження. Але виглядає вона не старше 50! Шанувальники були вражені зовнішністю артистки.

Свій день народження Примадонна відзначає незвично — разом із чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, близнюками Лізою і Гаррі, артистка перебуває вдома на карантині.

З самого ранку син і дочка привітали маму. Малюки вивчили вірш, принесли величезний букет троянд і разом з татом підготували святковий торт зі свічками. Ліза і Гаррі самостійно намалювали листівку, якою прикрасили кухню. Пугачова, приймаючи сюрприз, настільки розчулилася, що навіть розплакалася.

Зворушливим відео сімейного свята поділився Максим Галкін на своїй сторінці в Instagram.

“З днем народження, кохана!” — написав артист.

Найбільше прихильників вразив зовнішній вигляд Алли Борисівни — на відео вона виглядала не старше 50 років. Одягнена в елегантне плаття-максі і з легкою укладкою, Пугачова виглядає ефектно і неймовірно молодо.

“Ого!!!! Яка красива!!!!” — пишуть захоплені шанувальники.

https://www.instagram.com/p/B_AJotTH6Kn/

Старша дочка артистки, співачка Крістіна Орбакайте, також влаштувала для мами справжній сюрприз: разом з дочкою Клавдією вона записали вітальне відео, в якому Крістіна заспівала відомий хіт Пугачової “Звезда”.

Екс-чоловік співачки Філіп Кіркоров також не залишився осторонь.

“З Днем Народження, моя Муза і Натхнення”, — написав артист на своїй сторінці в Instagram.

Шанувальники продовжують вітати Аллу Пугачову і бажають їй справжнього жіночого щастя і здоров’я.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.