“Дівчинка в рожевому”: Максим Галкін показав, у чому його дочка Ліза ходить в школу

Телеведучий і комік Максим Галкін показав фото, на якому він проводжає в школу свою єдину дочку Лізу Галкіну.

Видно, що дочку Лізу тато сфотографував десь в холі свого великого особняка. Там на тлі стоїть величезний горщик з квітами, а підлогу оформлений плиткою у вигляді шахової дошки. Сама школярка одягнена в білі теплі колготки, ніжний рожевий плащ і таку ж рожеву бейсболку.

“Дівчинка в рожевому”,

– підписав Максим Галкін знімок своєї юної дочки.

Цікаво, що Гаррі поруч не було. У коментарях прихильники припустили, що хлопчик захворів, тому не йде вчитися.

Також для юної моделі Лізи залишили безліч приємних коментарів, підкреслюючи, що вона виглядає неймовірно красиво, а ще дуже схожа на свою зоряну матусю.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Нагадаємо, відоме на всю країну сімейство живе в селі Грязь Московської області. Це елітна село, де живуть люди заможні люди. Але навіть незважаючи на це, будинок Галкін вигідно відрізняється на тлі інших – здається справжнім диснеївським палацом, в якому живуть герої мультфільмів і принцеси. На рахунок героїв не факт, а ось дві принцеси точно живуть – це Ліза і її мама Алла Борисівна.

До слова, на нашому Ютуб-каналі є відео про те, як виглядає палац Галкіна і Алли Пугачової зсередини – там кадри, яких ви більше ніде не побачите. І не забудьте підписатися на наш канал!

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.