(Фото) Як виглядає мама Тіни Кароль: жінка, яка в таємниці від чоловіка возила дочку на пісенні конкурси

Минулого тижня Україна і ще 40 країн світу відзначали День матері. В честь цього привітали свою маму і Тіна Кароль з братом.

Тіна Кароль – яскрава співачка сучасності, яка дуже швидко досягла слави й популярності. Талановита блондинка багато років працювала над образом і вокалом, а направила її на цей шлях мама…

Батьки Тіни Кароль на власному весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Сама артистка мало розповідає про свою сім’ю і приватного життя в принципі. Але, ось її брат, Станіслав, куди більш відвертий зі своїми передплатниками. Може через те, що у нього їх небагато, а сам профіль в Інстаграме – закритий.

Проте, редакції “Одна хвилина” вдалося потрапити в число нечисленних фоловерів Станіслава. На день Матері він опублікував фотографію з мамою і сестрою.

Брат Тіни Кароль показав спільне фото. Знімок з екрана узятий з Інстаграму.

Маму Тіни і Станіслава звуть Світлана. У дівоцтві носила дуже милозвучне прізвище – Журавель.

Виявляється, Івано-Франківськ, де виросла поп-діва – це мала батьківщина її мами. Тіну перевезли в це українське місто, коли їй було всього 7 років.

Її мама була завжди другом і порадником для доньки. Саме Світлана в таємниці від суворого батька їздила з маленькою Танею в сусідній Львів на конкурси пісні.

Вона навіть шукала гроші, що б доньці організувати виступи, коли батько не хотів розвивати талант у дівчинки.

Відомо, що зараз батьки Тіни Кароль проживають так само в Києві, як і сама артистка. Співачка часом навідується до своїх близьких.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.