Тіна Кароль публічно зізналася в почуттях Дану Балану: “Нав’язати любов неможливо”

Тіна Кароль прокоментувала слова продюсера шоу "Голос країни " Володимира Завадюк про те, що її роман з Даном Баланом був фіктивним.

Близько тижня тому продюсер шоу “Голос країни” вперше зізнався, що роман Тіни Кароль і Дана Балана, який почався під час дев’ятого сезону шоу “Голос країни”, спочатку був вигадкою режисерів. Романтична історія між суддями проекту повинна була підняти рейтинги шоу. Втім так і вийшло.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Після такого одкровення публіка була обурена обманом. Багато шанувальників Тіни Кароль і Дана Балана, які щиро вірили в справжні почуття між артистами, були розчаровані і почали писати гнівні коментарі, звинувачуючи артистів у брехні.

Це сприяло дати коментарі самих героїв скандалу. Кілька днів тому Дан Балан в своєму Інстаграм-блозі написав пост, де зізнався, що спочатку “любов” з Тіною Кароль та правда була вигадкою режисерів, але потім у них дійсно виникла симпатія, а решта люди самі додумали.

Тіна Кароль теж вирішила прокоментувати ситуацію, що склалася і дала пояснена в Інстаграм-сторіз. Артистка опублікувала спільну фото з Даном Баланом і написала:

“Хіба флірт називають обманом? Це гра півтіней романтики. Нав’язати любов неможливо. Ми були щирі і це наша історія. Як буде далі – це наш secret paradise! “

до
Коментар Тіни Кароль щодо роману з Даном Баланом

Своїми коментарями Дан Балан і Тіна Кароль ще більше плутають публіку. Симпатія між артистами або просто вигадка режисерів – так і залишається загадкою.

Більше цікавих подробиць про відносини Дана Балана і Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.