“Якщо ти дуже хочеш …”: Ксенія Мішина вперше заговорила про поповнення в родині з Еллертом

Ксенія Мішина - українська актриса і модель, яка особливо сильно прославилася в проекті "Холостячка" на телеканалі СТБ восени 2020 року.

За зіркою багатьох українських серіалів Ксенією Мішиной давно стежить велика аудиторія людей. У Інстаграм на неї підписані майже мільйон чоловік, і кожен день кількість людей, бажаючих розділити з нею її точку зору, зростає.

Нещодавно Ксенія опублікувала своє чорно-біле фото. Незважаючи на відсутність яскравих фарб, фотографія вийшла досить позитивна – модель там соромливо посміхається.

В описі до фотографії Мішина розповіла, що їй допомагає знайти мотивацію і сили

“10 инсайтів якими я хочу з вами поділитися. Світ ставиться до тебе так само, як і ти ставишся до себе; Якщо ти дуже хочеш отримати щось, спочатку потрібно це віддати; любити те що робиш, робити те що любиш, іди в страх, саме за ним починається справжнє життя; спочатку ти працюєш на репутацію, потім вона працює на тебе; якщо хочеш щось отримати, допоможи іншому досягти цієї мети; кількість, рано чи пізно перейде в якість; замінити всі «треба» на « хочу », ось секрет натхнення і мотивації; бути собою просто, дозволити собі бути собою, складніше; найбільший внесок в щастя, навчитися бути в моменті, як можна більше”,

– написала актриса, теледіва і модель Ксенія Мішина.

Слід зазначити, що в 2021 році у Ксюші запланована одна важлива подія – одруження. Коли саме і де саме його проведуть – невідомо. Однак Олександр Еллерт в одному зі своїх інтерв’ю розповів, що воно буде в теплу пору року.

Поки в своєму Інстаграм-акаунті Ксюша ніяк не видає того, що готується до весілля. Отже, складно зрозуміти, коли вона буде і чи буде взагалі. Адже тільки кілька тижнів тому публіка обговорювала те, що Ксюша і Саша, нібито, розлучилися.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.